Libnet.ro
UNICEF

10:30

Traian Basescu: Nu vreau sa fiu premier, desi as fi cel mai bun prim-ministru ce-l poate oferi clasa politica

B1 B1,
Traian Basescu: Nu vreau sa fiu premier, desi as fi cel mai bun prim-ministru ce-l poate oferi clasa politica

Presedintele Traian Basescu a declarat, marti, ca nu doreste sa fie premier, desi ar fi cel mai bun prim-ministru pe care il poate oferi clasa politica. El a precizat ca va ramane in politica, dar la. continuă pe B1

Basescu: Nu vreau sa fiu premier. S-o fi saturat si poporul, m-am saturat si eu

Traian Basescu a declarat, marti seara la postul B1TV ca nu-si doreste postul de premier al Romaniei. Dupa ce ai fost presedinte nu mai merge sa fii prim-ministru. Eu nu-mi doresc. M-am saturat, s-o fi saturat si poporul, a mai spus seful statului .

Udrea: Nu va fi Traian Basescu prim-ministru in mandatul meu de presedinte

Presedintele PMP, Elena Udrea, a declarat, luni seara, la Suceava, ca daca va ajunge presedinte al Romaniei nu-l va nominaliza premier pe Traian Basescu si ca va trebui format un guvern cu oameni din viitoarea majoritate parlamentara, potrivit Mediafax.

Elena Udrea: Nu va fi Traian Basescu prim-ministru in mandatul meu de presedinte

Presedintele PMP, Elena Udrea, a declarat, luni seara, la Suceava, ca daca va ajunge presedinte al Romaniei nu-l va nominaliza premier pe Traian Basescu si ca va trebui format un guvern cu oameni din viitoarea majoritate parlamentara.

Mihai Razvan Ungureanu: Suspendarea presedintelui ar servi intereselor conjuncturale ale lui Traian Basescu

Fostul premier Mihai Razavan Ungureanu a declarat luni seara ca o eventuala suspendare a presedintelui ar servi intereselor conjuncturale ale lui Traian Basescu, deoarece acesta ar putea sa treaca la promovarea candidatului sau, Elena Udrea.

Radu Tudor: Multe mecanisme in afara statului de drept il protejeaza pe Traian Basescu

Dosarul de spalare de bani al lui Traian Basescu a fost inchis cu trei zile inainte ca acesta sa devina presedinte, desi motivul clasarii este imunitatea prezidentiala. Lumea Justitiei a dezvaluit ca Trai.

Cum a primit Traian Basescu imunitate prezidentiala iNAINTE de a fi presedinte

Dosarul de spalare de bani al lui Traian Basescu a fost inchis cu trei zile inainte ca acesta sa devina presedinte, desi motivul clasarii este imunitatea prezidentiala. Pe site-ul Lumea Justitiei.

PSD evita propunerea lui Tariceanu. Dan Sova: Cel mai important e sa nu avem un al treilea mandat pentru regimul Basescu

PSD pare sa evite propunerea de suspendare a presedintelui Traian Basescu, propunere lansata de presedintele Senatului, Calin Popescu Tariceanu. Purtatorul de cuvant al PSDDan Sova afirma ca cel mai.

VIDEO DOCUMENT Calendarul propus de Tariceanu pentru o noua suspendare a lui Traian Basescu: 23 septembrie - vot in plenul Parlamentului; 2 noiembrie - referendum

Presedintele Senatului, Calin Popescu Tariceanu, a anuntat luni ca urmeaza sa prezinte in cursul zilei cererea de suspendare a presedintelui Traian Basescu, care, in cazul in care va obtine minim o treime din semnaturile membrilor Senatului si Camerei Deputatilor, va merge la Curtea Constitutionala pentru avizul consultativ. Calendarul propus de Tariceanu pentru noua suspendare prevede ca votul in plenul Parlamentului sa aiba loc pe 23 septembrie, iar referendum pentru suspendare sa se desfasoare pe 2 noiembrie, simultan cu primul tur al alegerilor prezidentiale. UPDATE 2 Intrebat cum explica faptul ca planul sau de suspendare nu respecta termenul de 30 de zile prevazut de Constitutie, de la aprobarea propunerii si pana la referendum, Tariceanu a declarat: O sa vedem daca e nevoie sa amanam suspendarea in Parlament. UPDATE Din punct de vedere constitutional, calendarul anuntat de Tariceanu nu poate fi valabil.

Cererea de suspendare a presedintelui Traian Basescu este GATA

Cererea de suspendare a presedintelui Traian Basescu este gata, iar de maine senatorii si deputatii o vor putea semna. Calin Popescu Tariceanu, initiatorul procedurii, trebuie sa stranga cel putin o.

Cererea de suspendare a presedintelui Traian Basescu a fost terminata. Urmeaza semnaturile

Cererea de suspendare a presedintelui Traian Basescu este gata, iar de maine senatorii si deputatii o vor putea semna. Calin Popescu Tariceanu, initiatorul procedurii, trebuie sa stranga cel putin o.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 10:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2125 seconds )