Libnet.ro
UNICEF

23:45

Traian Berbeceanu implicat intr-un accident rutier pe centura municipiului. A lovit cu autoturismul o camioneta

Adevărul Adevărul,
Traian Berbeceanu implicat intr-un accident rutier pe centura municipiului. A lovit cu autoturismul o camioneta

Traian Berbecenu, fostul sef al BCCO Alba, a fost implicat intr-un accident rutier la intrarea in municipiul Deva. Autoturismul pe care il conducea s-a ciocnit cu o autoutilitara. continuă pe Adevărul

Traian Berbeceanu, implicat intr-un accident rutier pe centura municipiului. A lovit cu autoturismul o camioneta

Traian Berbecenu, fostul sef al BCCO Alba, a fost implicat intr-un accident rutier la intrarea in municipiul Deva. Autoturismul pe care il conducea s-a ciocnit cu o autoutilitara.

Comisarul Traian Berbeceanu, implicat intr-un GRAV ACCIDENT AUTO. A intrat FRONTAL intr-o DUBITA

Traian Berbeceanu, fost sef BCCO Alba Iulia, a fost implicat, marti, intr-un accident rutier. Berbeceanu a intrat cu masina intr-o duba, pe centura Devei. Cei doi soferi au fost dusi la Politie pentru.

Traian Berbeceanu a fost implicat intr-un accident auto violent. A intrat frontal intr-o dubita

Fostul sef al Brigazii de Combatare a criminalitatii OrganizateAlbaIulia, Traian Berbeceanu, a fost implicat intr-un accident. S-a intamplat marti dimineata pe centura orasului Deva. Dupa.

VIDEO Fiul lui Traian Berbeceanu s-a dedicat muzicii si compune piese: Nu exista dar mai de pret decat versurile scrise de sufletul fiului meu

Bogdan Berbeceanu, fiul politistului Traian Berbeceanu, s-a apucat de muzica, si i-a dedicat tatalui sau una dintre piesele sale. Nu exista dar mai de pret, spune fostul sef al BCCO Alba despre versurile scrise de Bogdan.

TRAGEDIE! O celebra actrita din Romania, la spital in urma unui GRAV accident rutier (FOTO)

Actrita de teatru si film, Olga Delia Mateescu, in varsta de 69 de ani, a ajuns la spital in urma unui accident rutier, masina acesteia a fost lovita de un sofer. Aceasta va fi nevoita sa stea departe de.

Victor Ponta e in DOLIU! Un tanar politician roman A MURIT intr-un TERIBIL accident rutier (FOTO, VIDEO)

Este doliu pe scena politica romaneasca. Liviu Paunoiu, membru al partidului PRO Romania filiala Arges, apropiat al liderului Victor Ponta, a murit pe loc intr-un teribil accident rutier care a avut loc.

Sotia unui politician, implicata intr-un accident rutier mortal: A crezut ca este vorba despre un caine

Un barbat a murit intr-un accident rutier care a avut loc, joi, in localitatea Letcani, din judetul Iasi. Victima, in varsta de 34 de ani, a fost spulberata de o masina, la volanul careia se afla o femeie,.

O masina a POLITIEI, implicata intr-un accident rutier in Bucuresti. Oamenii legii, transferati la spital

Accident cu masina politiei in Bucuresti. Totul s-a intamplat in Sectorul 4, pe Soseaua Oltenitei. Oamenii legii au fost loviti de un sofer neatent, care nu ar fi acordat prioritate masinii.

Accident rutier soldat cu sase victime, dintre care patru copii. Masina s-a rasturnat

Accidentul rutier s-a produs pe drumul care leaga localitatile Medgidia si Tortomanu, judetul Constanta. Masina in care se aflau sase persoane s-a rasturnat.

FOTO Cine sunt cei cinci tineri prieteni care au murit intr-un dramatic accident rutier. Mi-a spus de fiecare data ca el si mort se intoarce acasa

Cinci tineri au murit intr-un accident in judetul Suceava. Patru dintre ei sunt din comuna Bogdanesti, iar soferul este din Rasca. Cei cinci sunt prieteni din copilarie si cand au plecat de casa le-au spus parintilor ca vor merge la Suceava ca sa vada un film. Acum cinci familii se pregatesc de inmormantare. Cele cinci victime aveau varste cuprinse intre 17-21 de ani.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 23:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2134 seconds )