Libnet.ro
UNICEF

10:30

Traian Berbeceanu, prima reactie dupa ce a fost numit sef de cabinel al ministrului de Interne

Antena3 Antena3,
Traian Berbeceanu, prima reactie dupa ce a fost numit sef de cabinel al ministrului de Interne

Traian Berbeceanu spune ca propunerea lui Marcel Vela de a-l numi sef de cabinet al ministrului de Interne il onoreaza si il responsabilizeaza, subliniind ca va urma o perioada cu multa munca, insa se. continuă pe Antena3

Traian Berbeceanu, prima reactie dupa ce a fost numit sef de cabinet al ministrului de Interne

Traian Berbeceanu spune ca propunerea lui Marcel Vela de a-l numi sef de cabinet al ministrului de Interne il onoreaza si il responsabilizeaza, subliniind ca va urma o perioada cu multa munca, insa se.

Veste buna pentru Laura Codruta Kovesi. Prima reactie dupa ce a primit premiul Femeia la Putere

Laura Codruta Kovesi a fost premiata in cadrul editiei din acest an a Women of Europe n. red. Femeile din Europa). Fosta sefa a DNA a primit distinctia Femeia la Putere, care i-a fost acordata in contextul activitatii de lupta anticoruptie pe care si-a insutit-o vreme de o perioada indelungata. Premiul i-a fost inmanat de catre .

Fosta sotie a lui Cornel Gales, prima reactie dupa moartea acestuia. A parasit-o cand fetita lor avea doar 4 ani

Prima sotie a lui Cornel Gales a reactionat dupa ce a aflat ca barbatul si-a pierdut viata intr-un accident rutier in Spania, dar nu a parut afectata de tragica veste. Femeia sustine ca acesta a parasit-o in urma cu mai bine de 27 de ani si nu s-a mai interesat nici macar de fiica lui, .

Cristian Ciucu a fost numit sef la Agentia Functionarilor Publici. Liberalul si-a dat demisia din Consiliul General al Municipiului Bucuresti

Liberaul Ciprian Ciucu si-a dat demisia din Consiliul General al Municipiului Bucuresti pentru ca a fost numit presedinte al Agentiei Functionarilor Publici. El spune ca isi mentine obiectivele politice si interesul pentru Bucuresti si are si un mesaj pentru primarul Gabriela Firea, pe care a criticat-o constant: nu aveti niciun motiv de bucurie, ramane cum am stabilit.

Adrian Nastase, prima reactie dupa ce s-a cerut sa-i fie retras ordinul Steaua Romaniei

Fostul premier Adrian Nastase a avut o prima reactie la scrisoarea intocmita deTommy Iuliu Joul Tomescu,organizatorul mitingului Diasporei din 10 august 2018, prin care ii cere presedintelui Klaus.

Mesajul lui Traian Berbeceanu dupa ce Marcel Vela l-a propus sef de cabinet al ministrului de Interne

Traian Berbeceanu spune ca propunerea lui Marcel Vela de a-l numi sef de cabinet al ministrului de Interne il onoreaza si il responsabilizeaza si mentioneaza ca va urma o perioada cu multa munca, insa se bazeaza pe sprijinul profesionistilor din Politia Romana.

Prima reactie a lui Victor Ponta dupa ce Mihai Tudose a demisionat din Pro Romania: Este dreptul sau. A fost in dezcord cu o decizie majoritara a partidului

Victor Ponta a avut o prima reactie dupa ce Mihai Tudose a demisionat din Pro Romania. Liderul partidului a sustinut ca europarlamentarul este in total dezacord cu liderii Pro Romania si acesta ar fi fost.

Prima reactie a lui Traian Berbeceanu, dupa ce Marcel Vela l-a propus pentru postul de consilier al Ministrului de Interne

Traian Berbeceanu este cunoscut pentru iesirile sale publice in care combatea coruptia si care, in 2016, fiind sef al Brigazii de Combatere a Criminalitatii Organizate din judetul Alba, a fost achitat pentru mai multe infractiuni. Prima reactie a lui Traian Berbeceanu, dupa ce Marcel Vela l-a propus pentru postul de consilier al Ministrului de Interne .

Traian Berbeceanu va fi numit sef de cabinet al ministrului de Interne

Traian Berbeceanu va fi numit sef de cabinet al ministrului de Interne, Marcel Vela. Anuntul a fost facut, joi, chiar de catre ministrul Vela. Berbeceanu estefostul sef al Brigazii de Combatere a.

Traian Berbeceanu va fi numit sef de cabinet la Interne

Traian Berbeceanu, fost sef al Brigazii de Combatere a Criminalitatii Organizate Alba, va fi numit s.

ştiri de la Antena3

actualitate, 10:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2387 seconds )