Libnet.ro
UNICEF

23:15

E de trait aici: 10 tari cu cea mai buna reputatie

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
E de trait aici: 10 tari cu cea mai buna reputatie

Peste 27. 000 de locuitori din G8 Canada, Franta, Germania, Italia, Japonia, Rusia, Marea Britanie si Statele Unite) au nominalizat tarile cu cea mai buna reputatie la nivel global in functie de incredere, admiratie, respect si afinitate pentru statele. continuă pe Wall-Street Ro

VIDEO Care este cea mai buna aplicatie de mail pentru iPhone?

Punctul central al mobilitatii cu ajutorul smartphone-ului este mail-ul, iar cel mai popular serviciu este Gmail. Astazi vrem sa va aratam care este cea mai buna aplicatie pe care o puteti folosi pe iPhone.

Victor Ponta: Am luat cea mai buna decizie de a decreta doliu national. Sa fie foarte clar ca ne-am facut datoria

Premierul Victor Ponta a afirmat ca autoritatile romane si-au facut datoria exemplar in cazul accidentului de la Muntenegru, iar decretarea zilei de miercuri ca zi de doliu national in memoria victimelor a fost.

Cea mai batrana jucatoare calificata in turul trei la Wimbledon va juca impotriva Serenei Williams

Japoneza Kimiko Date-Krumm, cea mai batrana jucatoare calificata in turul trei la Wimbledon in era Open, va juca impotriva Serenei Williams, numarul 1 mondial si detinatoarea titlului la Londra. in varsta.

Proprietar de birouri din Pipera: ultimele 6-9 luni au fost cea mai ocupata perioada din istoria proiectului

Ultimele 6-9 luni a fost cea mai ocupata perioada din istoria birourilor Global Finance din Pipera in conditiile in care multe din contractele de inchiriere de pe piata expira, iar o parte din chiriasi cauta sa economiseasca si se orienteaza spre zone.

Bancul zilei: Cea mai frumoasa zi din viata unui barbat

- Felicitari, baiatul meu!, spune unchiul. Sunt sigur ca peste ani, cind te vei gandi la ziua de azi, ti-o vei aminti ca pe cea mai fericita zi din viata ta. - Dar nu astazi ma insor, abia maine!, protesteaza nepotul.

REZULTATE EVALUARE NATIONALA 2013 O singura medie de 10 la cea mai buna scoala giurgiuveana GALERIE FOTO

Astazi, 29 iunie 2013, la ora 16. 00, au fost afisate la avizierele scolilor primele rezultate la examenul de Evaluare Nationala 2013 Examenul de Capacitate 2013). La Giurgiu, cea mai importanta scoala din municipiu a avut un singur elev de zece.

Cum sa prepari cea mai buna prajitura cu cirese si nuci

Ciresele sunt extraordinar de bune in prajituri. Daca trece sezonul lor, poti folosi cu incredere cirese glasate sau cirese din dulceata. Sunt la fel de bune ca si cele proaspete. inca ceva! Pentru aceste deliciu foloseste un soi dulce si carnos, cum sunt pietroasele.

A terminat scoala primara la 100 de ani. Cea mai buna cariera e studiul

O mexicanca in varsta de 100 de ani, care in copilarie n-a avut posibilitatea sa mearga la scoala, fiind foarte saraca, a absolvit zilele trecute scoala primara, cu ajutorul unui program special pentru educarea adultilor. Abia poate merge, asa ca este o realizare destul de importanta, a spus sefa departamentului de educatie pentru adulti din statul mexican Oaxaca, Norma Jimenez Lopez.

Dependenta Apple de Samsung va tine pana in 2014, apoi americanii fac cea mai mare schimbare din ultimii ani

Apple incearca de aproape doi ani sa nu mai cumpere procesoare, memorii sau alte componente pentru produsele sale de la Samsung, iar anul acesta face un pas serios in acest sens.

Record la Moscova: Cea mai mare temperatura din ultimii 100 de ani.

Un record de temperatura maxima s-a inregistrat joi la Moscova, unde termometrele au indicat 31,8 grade Celsius, cu 0,4 grade mai mult decat in 1911, informeaza Mediafax. Temperatura maxima a fost inregistrata la ora 17. 00, ora Romaniei). Temperatura inregistrata joi a fost cu 8 grade Celsius peste media acestei perioade. Meteorologii rusi prognozeaza ca spre sfarsitul saptamanii temperatura aerului va fi in scadere, urmand ca saptamana viitoare sa se incalzeasca din nou.

actualitate, 23:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2807 seconds )