Libnet.ro
UNICEF

07:45

Trambulina functioneaza, il ironizeaza Elon Musk pe seful agentiei spatiale ruse, Dmitri Rogozin

Adevărul Adevărul,
Trambulina functioneaza, il ironizeaza Elon Musk pe seful agentiei spatiale ruse, Dmitri Rogozin

Fondatorul SpaceX, Elon Musk, care a trimis sambata doi astronauti in spatiu, i-a raspuns ca trambulina functioneaza sefului agentiei spatiale ruse Roscosmos, care ironiza in urma cu sase ani incapacitatea Statelor Unite de a efectua zboruri spatiale cu echipaj uman la bord, relateaza AFP. continuă pe Adevărul

Esec pentru SpaceX, patronata de excentricul Elon Musk: Un prototip de nava spatiala Starship a explodat

Cu putin timp inainte de lansarea istorica a navei spatiale Crew Dragon, compania aerospatiala SpaceX, patronata de excentricul Elon Musk, a inregistrat un esec. Un prototip de nava spatiala Starship a .

Rusia il ataca pe Elon Musk si-l acuza ca are intentii ascunse in spatiu

Elon Musk are ambitii mari in ceea ce priveste spatiul. Una dintre acestea il face sceptic pe sefulRoscosmos,Agentia Federala Spatiala Rusa, care crede ca Musk are intentii ascunse.

Elon Musk, acuzat de Rusia ca planul de a bombarda Marte ascunde intentia de a trimite arme nucleare in spatiu cu un alt scop

In spatele indraznetului plan al fondatorului Space X si Tesla, Elon Musk, de a bombarda nuclear planeta Marte, pentru a o face adaptabila vietii umane, s-ar ascunde de fapt un alt plan, acuza Rusia. Dimitri.

VIDEO Cum a ajuns SpaceX o companie celebra - De la scepticismul celor de la NASA, la nebunia frumoasa a lui Elon Musk

Elon Musk a exagerat de multe ori cu promisiunile, dar in unele cazuri emblematice chiar a avut dreptate si SpaceX este un exemplu care poate schimba explorarea spatiului cosmic. SpaceX va face primul zbor cu astronauti la bord, pentru NASA, si din mai multe puncte de vedere este un moment de referinta. Drumul pana aici a fost lung, SpaceX are 18 ani vechime si la inceput se parea ca nu are viitor. Mai mult, in interiorul NASA a fost opozitie pentru ca oamenii nu voiau sa schimbe modelul de business si nu concepeau prezenta companiilor private in domeniu. in articol puteti citi cum a reusit SpaceX sa schimbe lucrurile si despre o revenire istorica pentru America.

Elon Musk si cantareata Grimes au schimbat numele copilului lor

Pentru cei care se intreaba de ce Elon Musk si cantareata Grimes au ales ca numele copilului lor sa fie ,, X and 198; A-12, exista atat vesti bune, cat si mai putin bune.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 07:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,226 seconds )