Libnet.ro
UNICEF

06:30

Un tramvai a deraiat la Piata Sudului din Capitala. Anuntul facut de RATB

Antena3 Antena3,
Un tramvai a deraiat la Piata Sudului din Capitala. Anuntul facut de RATB

Un tramvai a deraiat, marti, in jurul orei pranzului, la Piata Sudului din Capitala, circulatia tramvaielor care ruleaza pe liniile 1, 10 si a troleibuzelor liniilor 73, 74, 76 a fost. continuă pe Antena3

Accident pe Bulevardul Lascar Catargiu din Capitala, intre o motocicleta si un taxi

Un accident a avut loc duminica la pranz pe Bulevardul Lascar Catargiu din Capitala, dupa ce un motociclist a acrosat din spate un taxi, pe sensul spre Piata Victoriei .

Accident intre o motocicleta si un taxi pe bd. Lascar Catargiu din Capitala; circulatia, intrerupta temporar

Un accident a avut loc, duminica, pe bd. Lascar Catargiu din Capitala, dupa ce un motociclist a acrosat din spate un taxi, pe sensul spre Piata Victoriei, transmite Agerpres.

Vine o noua criza financiara? Anuntul facut de Mugur Isarescu

Guvernatorul Mugur Isarescu a fost intrebat daca exista pericolul ca in Romania sa vina o criza asemanatoare cu cea din 2008. Isarescu a spus ca aceste afirmatii nu sunt decat.

Incidente in timpul protestelor din Capitala

Mii de persoane protesteaza, duminica seara, in Bucuresti si in mai multe orase din tara fata de proiectul de modificare a Legilor Justitiei si a OUG de modificare a Codului Fiscal. Peste.

Incidente la protestul din Capitala: Jandarmii nu au lasat protestatarii sa mearga pe strada in mars spre sediul PSD. Bulevardul Kiseleff a fost blocat (VIDEO)

UPDATE:Bulevardul Kiseleff a fost blocat de protestarii care s-au indreptat spre sediul PSD. Incidente la protestul impotriva Guvernului din Bucuresti! Manifestantii s-au imbrancit cu j.

Cod galben de ceata. Temperatura maxima din Capitala va fi de 15 grade

Sambata dimineata, douazeci si doua de judete si Capitala se aflau sub atentionare cod galben de ceata, vizibilitatea putand sa scada local sub 50 de metri, potrivit ANM.

ştiri de la Antena3

actualitate, 06:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2173 seconds )