Libnet.ro
UNICEF

15:16

Transalpina va fi redeschisa circulatiei de Ziua Copilului. Turistii sunt asteptati pe cea mai inalta sosea din tara

Adevărul Adevărul,
Transalpina va fi redeschisa circulatiei de Ziua Copilului. Turistii sunt asteptati pe cea mai inalta sosea din tara

Transalpina, cea mai inalta sosea din tara, care ajunge la o altitudine de 2. 145 de metri, va fi redeschisa circulatiei de Ziua Internationala a Copilului, atunci cand romanii beneficiaza de o mini vacanta de cinci zile. continuă pe Adevărul

Cand va fi Transalpina redeschisa circulatiei

Transalpin, va fi redeschisa circulatiei de Ziua Internationala a Copilului, atunci cand romanii beneficiaza de o mini vacanta de cinci zile, potrivit adevarul. ro. Vremea a fost buna si.

Cadouri de Ziua Copilului pentru fete: cele mai bune sugestii

Daca ai nevoie de cele mai bune idei de cadouri deZiua Copilului pentru fete, noi iti punem la dispozitie o lista de oferte pe care nu trebuie sa le ratezi. Ziua Copilului este celebrata anual in ziua de 1 iunie, iar cei mici se asteapta sa aiba parte de o surpriza pe masura. Pentru ca [].

Dragnea, Oprea, Ponta si Tariceanu sunt asteptati, marti, la iCCJ, unde se dezbat noi termene in dosarele liderilor politici

Presedintele PSD, Liviu Dragnea, seful Senatului, Calin Popescu Tariceanu, fostul premier Victor Ponta si fostul ministru de Interne, Gabriel Oprea, sunt asteptati, marti, la inalta Curte de Casatie si Justitie, unde sunt programate noile termene in dosarele politicienilor mentionati.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 15:16

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,257 seconds )