Libnet.ro
UNICEF

14:15

Transalpina, soseaua construita la cea mai inalta altitudine din Romania, ar putea fi deschisa oficial in august

B1 B1,
Transalpina, soseaua construita la cea mai inalta altitudine din Romania, ar putea fi deschisa oficial in august

Transalpina, soseaua care ajunge la cea mai inalta altitudine din Romania, ar putea fi deschisa oficial la inceputul lunii august. CNADNR a suplimentat echipele pentru ca lucrarile sa poata fi incheiate. continuă pe B1

RECORD de temperatura: Luna iunie, cea mai calduroasa luna din ultimii 135 de ani

Cea mai calduroasa luna din ultimii 135 de ani este luna iunie a acestui an, sustin oamenii de stiinta americani. in aceasta luna au fost inregistrate temperaturi record.

Iunie 2015, cea mai calduroasa luna din ultimii 135 de ani

Oamenii de stiinta americani au anuntat ca a fost inregistrat un nou record de temperatura, cea mai calda luna iunie din ultimii 135 de ani fiind cea din 2015, relateaza AFP in pagina electronica. Primele sase luni ale anului 2015 au stabilit de.

Iunie 2015, cea mai calduroasa luna din ultimii 135 de ani

Planeta a stabilit un nou record de temperatura, luna iunie fiind cea mai calduroasa din ultimii 135 de ani, au anuntat oamenii de stiinta americani. Mai mult, potrivit Agentiei americane oceanice si.

Banca Transilvania, cea mai mare crestere din BET

Actiunile Bancii Transilvania s-au apreciat cu 9,53%, in perioada 10-17 iulie, reprezentand cel mai bun plasament din cadrul indicelui BET, al Bursei de Valori Bucuresti BVB), raportat la moneda euro.

Transalpina ar putea fi deschisa oficial in august

CNADNR a suplimentat echipele de muncitori pe Transalpina, astfel incat in luna august, soseaua care ajunge la cea mai inalta altitudine din Romania sa fie deschisa oficial, au declarat reprezentantii sectiei Valcea a CNADNR.

Cum se alege cea mai dulce fata din Rusia la Festivalul Tantarului

Nimeni nu este dornic sa fie muscat de tantari, insa locuitorii din orasul Berezniki, din regiunea ruseasca Perm, organizeaza anual un festival in cinstea tantarului. Printre atractiile evenimentului se numara si un concurs in urma caruia se acorda titlul de cea mai dulce fata din Rusia.

FOTO VIDEO Viata la stana de piatra, cea mai veche stana din Romania. Ciobanii spun ca este construita pe timpul Imperiului Austro-Ungar

Cine a vrut sa ajunga in Masivul Leaota nu a putut trece fara sa observe poate cea mai mare stana din acesti munti, dar si cea mai veche din Romania, asa cum spun ciobanii. Stana de Piatra, unica atat prin dimensiune, cat si prin materialul folosit la constructie, a fost construita in 1890.

Ce tara are cea mai buna reputatie din lume? Franta, SUA si Marea Britanie nu se afla in top

Un studiu online care a inclus peste 50 de state a demonstrat care este anul acesta tara care se bucura de cea mai mare apreciere in randul turistilor. Peste 48. 000 de oameni au luat parte la aceasta ampla cercetare.

Mama lui Harry Potter e cea mai bogata scriitoare din lume

Rowling, Paulo Coelho, Stephen King, James Patterson si Danielle Steel domina topul celor mai avuti autori din perioada noastra.

FOTO La pas prin Cetatea Rasnov, cea mai vizitata fortificatie a Brasovului

Cetatea Rasnov atrage peste 300. 000 de turisti anual si este cea mai vizitata fortificatie din judetul Brasov. Are ziduri puternice de cativa metri grosime, iar o vizita intre zidurile ei este o adevarata intoarcere in timp.

ştiri de la B1

actualitate, 14:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2138 seconds )