Libnet.ro
UNICEF

13:16

Transbucegi, una dintre cele mai frumoase sosele din Romania, este inchisa. Care este cauza

Adevărul Adevărul,
Transbucegi, una dintre cele mai frumoase sosele din Romania, este inchisa. Care este cauza

Autoritatile judetene din Dambovita au luat decizia de a inchide, temporar, circulatia rutiera pe DJ 713, cunoscut si sub denumire de Transbucegi. continuă pe Adevărul

Cele mai populare filme cu Arnold Schwarzenegger

Arnold Schwarzeneggera implinit astazi 73 de ani. Cariera de culturist, de actor si de politician il fac drept una dintre cele mai marcante figuri din istorie. in toate domeniile, americanul a jucat la cel.

Fostul premier malaysian, gasit vinovat intr-unul dintre cele mai mari scandaluri de frauda

Fostul premier malaysian Najib Razak a fost gasit vinovat pentru toate cele sapte acuzatii de coruptie in primul proces legat de scandalul de frauda de miliarde de dolari.

Pierderea mirosului - primul si unul dintre cele mai frecvente simptome ale Covid-19. Noi informatii esentiale de la Harvard, comentate de dr. Marinescu

Unul dintre primele simptome extrem de rapide si frecvente ce insoteste infectarea cu Covid-19 este pierderea mirosului sisau gustului. Oamenii de stiinta specializati in medicina de la Harvad au publicat un nou studiu despre principalul simptom neurologic. Reputatul medic Adrian Marinescu de la Spitalul Matei Bals din Bucuresti a comentat descoperirile cercetatorilor.

Bogatii redevin bogati! Vezi cine are cele mai valoroase actiuni din lume!

Valoarea de piata a celor mai mari 100 de companii din lume inceput sa creasca si aproape s-au recup.

FOTO Reactia fanilor la ultimele postari ale Elinei Svitolina: Ce norocos e Gael

Este una dintre cele mai frumoase jucatoare din circuitul WTA, iar ultimele postari de pe Instagram arata din plin acest lucru. Elina Svitolina a adunat sute de mii de likeuri, iar reactia unora dintre fani a fost pe masura: ce norocos e Gael.

Cati bani costa cel mai ieftin din Romania. De ce este atat de accesibil

Prezentat oficial in Romania, acest este cel mai ieftin. Nu doar pretul il face sa fie unul dintre cele mai accesibile din istorie. Motivul pentru este atat de accesibil. Cati bani costa cel mai ieftin din Romania. Pentru prima data in istorie, oricine poate avea acest GT 2+ fara precalificare, adica fara .

Schimbare importanta la WhatsApp: vine cea mai ceruta optiune

WhatsApp este una dintre cele mai populare aplicatii din lume, cu peste doua miliarde de utilizatori lunar. insa are o problema nu poti folosi un numar de telefon pe mai multe dispozitive.

Viorica si Ionita de la Clejani, datorii de sute de mii de euro. Cati bani au castigat, de fapt, din muzica

Viorica si Ionita de la Clejani au o formatie de lautari, una dintre cele mai cunoscute din Romania. Initial, ei si taraful au avut succes international mai degraba decat national, dupa declaratiile lor, cantand la Opera Garnier, din Paris, La Perpignan, fiind apreciat de Yehudi Menuhin, Johnny Depp, Viper Room sau Vanessa Paradis. Visul de .

WhatsApp va permite in curand folosirea aceluiasi numar pe mai multe telefoane

Cu peste 2 miliarde de utilizatori lunari, WhatsApp este una dintre cele mai populare aplicatii din lume, insa pana acum a avut o hiba destul de mare: putea fi folosita pe un singur telefon sau o singura tableta.

Cantitatea de acizi trans - cele mai nocive grasimi sintetice, responsabile de mii de decese anual - din produsele de patiserie, mezeluri, fast food, prajituri, biscuiti sau chipsuri va trebui limitata drastic pe piata din Romania

Toti producatorii de alimente de pe piata din Romania - cei autohtoni si cei care exporta produse aici - vor trebui sa limiteze drastic cantitatea de acizi grasi trans nesaturati din alimente, prevede o lege adoptata de Parlament. Acizii trans sunt cele mai nocive grasimi din alimente, considerate responsabile pentru declansarea unor afectiuni boli cardiovasculare, accident vascular cerebral, diabet, cancer sau Alzheimer) ce provoaca anual 50. 000 de decese in Europa si in jur de 3. 000 in Romania. Produsele alimentare care nu sunt conforme nu vor mai putea fi introduse pe piata dupa data de 1 aprilie 2021. Pe piata exista alimente care contin chiar si in proportie de 40-50% acizi grasi trans nesaturati. Acestea sunt prezente in special pe piata sud si sud-est europeana.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 13:16

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2156 seconds )