Libnet.ro
UNICEF

01:05

Transferul ambasadei la Ierusalim. Israelul este in contact cu cel putin 10 tari

Hotnews Hotnews,
 Transferul ambasadei la Ierusalim. Israelul este in contact cu cel putin 10 tari

Israelul se afla in contact cu cel putin zece tari pentru transferul ambasadei lor la Ierusalim dupa exemplul Statelor Unite, a afirmat luni viceministrul israelian de externe Tzipi Hotovely. continuă pe Hotnews

Israelul este in contact cu cel putin zece tari, intre care Romania, pentru a-si muta ambasadele la Ierusalim

Israelul este in contact cu cel putin 10 tari, dintre care unele din Europa pentru a muta ambasadele la Ierusalim, a declarat viceministrul israelian de Externe, Tzipi Hotovely, citat de AFP. Radioul public citeaza surse diplomatice israeliene prin care anunta ca Romania, Honduras, Filipine si Sudanul de Sud se afla printre tarile care ar putea sa aiba o asemenea initiativa.

Atac armat intr-o cafenea din Egipt: Cel putin trei morti

Cel putin trei persoane au fost ucise si alte cinci au fost ranite in urma unui atac armat comis in noaptea de sambata spre duminica intr-o cafenea din sudul capitalei Egiptului,.

Egipt: Barbati mascati au deschis focul asupra unei cafenele, cel putin 3 morti si 5 raniti

Barbati mascati au deschis focul asupra unei cafenele, in sudul capitalei egiptene Cairo, in noaptea de sambata spre duminica, ucigand cel putin trei persoane, au anuntat surse din serviciile de securitate, care privilegiaza o pista criminala, scrie AFP.

Un sat romanesc, cea mai bogata localitate rurala din Ucraina / Toate casele au cel putin un etaj, unele arata ca niste castele

Apsa de Jos, un sat romanesc din regiunea Zakarpatie este cea mai bogata localitate rurala din Ucraina. Locuitorii isi construiesc adevarate castele, in loc de case, iar arhitectura acestora impresioneaza atat de mult ca aduce aminte mai degraba de un orasel european, decat a unui simplu sat, scrie presa ucraineana, potrivit Radio Chisinau.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2064 seconds )