Libnet.ro
UNICEF

22:00

Transferul contributiilor de la angajator la angajat va fi adoptat, maine, prin ordonanta de urgenta

România Liberă România Liberă,
Transferul contributiilor de la angajator la angajat va fi adoptat, maine, prin ordonanta de urgenta

Premierul Mihai Tudose a precizat, marti, la Parlament, ca transferul contributiilor de la angajator la angajat se va face prin OUG, care urmeaza a fi adoptata in sedinta de Guvern de miercuri, ora 15:00. continuă pe România Liberă

Tudose: Contributiile vor trece maine de la angajator la angajat prin Ordonanta de urgenta

ACTUALIZARE 15:32 Manifestatie impotriva modificarii Codului Fiscal, anuntata pentru maine de la 11:00 in Piata Victoriei Pagina Coruptia Ucide a lansat un apel pentru organizarea unei manifestatii impotriva modificarii Codului Fiscal, in Piata Victoriei, maine, incepand de la ora 11:00, in aceeasi zi in care Guvernul urmeaza sa adopte prin OUG trecerea contributiilor de la angajator la angajat. *ACTUALIZARE 13:21 Prim-ministrul Mihai Tudose a declarat astazi, la Parlament, ca miercuri va avea loc sedinta de Guvern, iar modificarile Codului fiscal, inclusiv transferul contributiilor de la anjator la angajat, vor fi facute prin Ordonanta de urgenta. *ACTUALIZARE 11:05 Reprezentantii Asociatiei Municipiilor din Romania se intalnesc cu premierul Tudose ------- Sedinta de Guvern in care urmau sa fie discutate propunerile de modificare a Codului Fiscal, programata pentru vinerea trecuta si amanata pentru ieri, a fost reprogramata pentru ziua de maine, insa primul ministru nu garanteaza ca aceasta va aborda subiectul mai sus amintit.

Tudose: Maine va fi sedinta de Guvern. Contributiile vor trece de la angajator la angajat prin Ordonanta de urgenta

Prim-ministrul Mihai Tudose a declarat marti la Parlament ca miercuri va avea loc sedinta de Guvern, iar modificarile Codului fiscal, inclusiv transferul contributiilor de la anjator la angajat, vor fi facute prin Ordonanta de urgenta, transmite News. ro. Tudose a anuntat aceasta decizie dupa intalnirile de ieri si de azi cu Liviu Dragnea, principalul promotor al masurii.

Hossu (Cartel Alfa), despre transferul contributiilor: Peste 200.000 de angajati vor avea salarii nete mai mici

Peste 200. 000 de angajati din domeniul IT vor avea salarii nete mai mici, daca transferul contributiilor de la angajator la angajat se va realiza, potrivit liderului Confederatiei Sindicale Cartel Alfa, Bogdan.

Trecerea contributiilor sociale la angajat, un regres urias. Vasile Ernu in dialog cu Victoria Stoiciu despre trecerea platii contributiilor de la angajator la angajat

Au inceput protestele. Primul val de proteste este pe deja cunoscutul motiv lupta anticoruptie. Se pregatesc altele pe o tema foarte importanta. Presa anunta: CNSLR - Fratia a decis inceperea procedurilor in vederea declansarii grevei generale in economia nationala, unul dintre motive fiind trecerea platii contributiilor sociale de la angajator la angajat. Am discutat cu Victoria Stoiciu pe acest subiect.

Ministrul de Finante, Ionut Misa: Premierul mi-a spus ca ordonanta privind Codul Fiscal va fi discutata miercuri in Guvern

Proiectul de Ordonanta privind modificarea Codului fiscal va fi discutat in sedinta de Guvern de miercuri, inclusiv cu transferul contributiilor de la angajator la angajat, a declarat luni, la Parlament,.

Guvernul nu ar trebui sa modifice Codul fiscal prin ordonanta de urgenta

Modificarile la Codul fiscal trebuie discutate si aprobate in Parlament, prin lege, a declarat, ieri, senatorul PSD Eugen Teodorovici, presedintele Comisiei pentru buget-finante, la evenimentul Topul National al Firmelor Private din Romania.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 22:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2025 seconds )