Libnet.ro
UNICEF

16:30

Transferuri cu 1% din SIF Oltenia, realizate prin piata deal

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Transferuri cu 1% din SIF Oltenia, realizate prin piata deal

BET-FI, singurul indice in crestere Sedinta de tranzactionare de ieri a Bursei de Valori Bucuresti BVB) a fost marcata, in sedinta de ieri, de un rulaj de numai 25,6 milioane de lei, circa jumatate 48,2%) din aceasta suma fiind data de doua transferuri derulate prin piata deal cu actiunile SIF Oltenia SIF5), tranzactiile incheindu-se la pretul unitar de 2,17 lei, cu 1,4% peste referinta din piata regular, valoarea schimburilor fiind de 12,369 milioane de lei. Cele 5,7 milioane de titluri tranzactionate reprezinta aproape 1% din capitalul societatii de investitii financiare. continuă pe Ziarul Bursa

SIF OLTENIA - RAPORT CURENT

SIF Oltenia a primit cele 140 milioane de euro pentru actiunile BCR

Tranzactia prin care SIF Oltenia SIF5) si-a vandut catre Erste Group Bank participatia de 6,29% 1. 303 de actiuni) pe care societatea de investitii financiare o avea la Banca Comerciala Romana BCR) s-a finalizat ieri, SIF5 incasand suma de 140 de milioane de euro, dupa ce saptamana trecuta actionarii societatii au votat instrainarea pachetului de actiuni, informeaza emitentul printr-un comunicat postat pe site-ul Bursei de Valori Bucuresti BVB).

SIF Oltenia a incasat 140 mil. euro pentru actiuni BCR

Adunarea Generala Extraordinara a Actionarilor Societatii de Investitii Financiare Oltenia a aprobat in sedinta de joi vanzarea integrala a pachetului de peste 1,023 miliarde actiuni 6,2973% din total) detinute la Banca Comerciala Romana, catre Erste.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 16:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2065 seconds )