Libnet.ro
UNICEF

12:15

Transferuri: Kapetanos, din nou la Steaua; Juventus l-a achizitionat pe fundasul Vlad Nicolae Marin

Hotnews Hotnews,
 Transferuri: Kapetanos, din nou la Steaua; Juventus l-a achizitionat pe fundasul Vlad Nicolae Marin

Atacantul grec Pantelis Kapetanos a declarat, marti, ca nu isi doreste sa fie golgheterul echipei, ci sa castige trofee cu Steaua, deoarece acest lucru i-a lipsit in prima sa experienta la campioana Romaniei, informeaza site-ul oficial al gruparii steliste. Fundasul roman Vlad Nicolae Marin a fost achizitionat de Juventus Torino de la Manchester City, a anuntat, marti, campioana Italiei pe site-ul oficial. continuă pe Hotnews

Proiectul Rosia Montana a blocat, din nou, Centrul Capitalei. ...

Jandarmii incearca sa elibereze strada. Protestatarii au cerut demisia Guvernului. Ei spera sa aduca in Piata Universitatii peste 2. 000 de manifestanti pentru a porni, din nou, in mars spre Piata Victoriei. --- Traficul pe Bulevardul regina Elisbeta, in zona Pietei Universitatii, este blocat de protestatari. Sute de oameni s-a asezat, pe jos, pe strada. Ei vor oprirea proiectului Rosia Montana. Unii dintre protestatari au agresat reporterii echipelor de televiziune, venite la fata .

Kim Kardashian se dezbraca din nou pentru PLAYBOY!

Daca nu a reusit sa ajunga pe coperta revistei Vogue, Kim Kardashian face ce stie mai bine: se dezbraca pentru Playboy. Kim este determinata sa arate perfect dupa nastere si este dipusa sa-si arate corpul intr-un nou pictorial incendiar pentru Playboy. Kim a pozat in Playboy in anul 2007, iar ulterior a declarat ca regreta acest lucru. Continue reading .

Coreea de Nord lucreaza din nou la INSTALATIA de RACHETA CU RAZA LUNGA testata in decembrie

Coreea de Nord s-a lansat intr-un nou program de constructii de anvergura in incinta instalatiei de unde a efectuat un tir de racheta cu raza lunga de actiune in decembrie, potrivit unor imagini din satelit.

Liviu Dragnea, din nou la DNA: Sper sa ii conving ca sunt nevinovat.

Vicepremierul Liviu Dragnea a declarat, marti, la intrarea in sediul Directiei Nationale Anticoruptie ca spera sa ii convinga pe procurori ca este nevinovat in dosarul referendumului din 2012. Vicepremierul Liviu Dragnea a fost pus sub acuzare in dosarul privind referendumul din 2012 de demitere a sefului statului. Procurorii DNA sustin ca Dragnea, in calitate de presedinte al Consiliului Judetean Teleorman, si-ar fi folosit autoritatea si influenta in scopul obtinerii unei prezente de minimum .

Proiectul ROSIA MONTANA a blocat, din nou, CENTRUL CAPITALEI. ...

Georgian Enache, purtatorul de cuvant al Jandarmeriei Bucuresti, spune ca protestul din Piata Universitatii nu este autorizat. Protestatarii vor sa plece spre Guvern. Ei sustin ca vor veni la Universitate toata saptamana. --- Bulevardul Elisabeta din centrul Bucurestiului este inca blocat. Troleibuzele s-au blocat in multime. Protestatarii au venit in Piata Universitatii cu steaguri si biciclete. Cei mai multi s-au asezat pe carosabil. Multimea este linistita. --- O persoana a .

Sorin Brotnei a cerut-o din nou in casatorie pe Daniela Aciu!

Sorin Brotnei, artistul din trupa Akcent, a reusit sa o convinga pe Daniela Aciu sa ii ierte escapada amoroasa de acum cateva luni dupa multe insistente, gesturi romantice si. o noua cerere in casatorie. Continue reading .

ştiri din Sport

ştiri de la Hotnews

actualitate, 12:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2124 seconds )