Libnet.ro
UNICEF

09:00

Ce transformare. Cat de mult a slabit Nicos de la Puterea Dragostei. Era de nerecunoscut

Playtech Playtech,
Ce transformare. Cat de mult a slabit Nicos de la Puterea Dragostei. Era de nerecunoscut

Nicos de la Puterea Dragostei a atras atentia tuturor. Cum arata tanarul inainte sa slabeasca? Acesta a demonstrat tuturor ca se poate, daca esti dispiclinat si hotarat. Puterea Dragostei: Nicos, transformare incredibila Nicos a surprins cu povestea sa emotionanta, dar si cu caldura cu care a inceput sa se apropie de colegele sale de platou, . continuă pe Playtech

Scandal urias dupa finala Puterea Dragostei. Acuzatii grave pentru Bianca. Simina o face praf pe rivala ei

Un scandal urias s-a iscat dupa finala Puterea Dragostei. Simina Loica a avut o reactie incredibila la adresa Biancai Comanici, dupa ce duminica seara, ea a castigat Puterea Dragostei. Scandal imens dupa finala Puterea Dragostei. Simina a adus acuzatii grave pentru Bianca. Si-a facut praf rivala Bianca Comanici a castigat Marele Premiu Puterea Dragostei pentru .

Provocari incendiare la Puterea Dragostei! Cum incep sa se cunoasca noii concurenti

Puterea Dragostei sezonul 3 a inceput in forta! Casa iubirii a fost deja acaparata de energiile baietilor si fetelor care vor sa-si gaseasca jumatatea. Ce modalitate au gasit acestia pentru a se cunoaste? Puterea Dragostei, sezonul 3: Provocari incendiare intre concurenti Provocarile curg lin in casa Puterea Dragostei. Din nevoia de a se cunoaste poate .

Puterea Dragostei, sezonul 3. Primele tensiuni din platou. Cine a scos-o din sarite pe Cristina Mihaela

Puterea Dragostei sezonul 2 s-a terminat pe data de 26 iulie, iar pe 27 casa a fost calcata de alti zeci de tineri care-si cauta dragostea. Cine a reusit sa o puna intr-o situatie stanjenitoare pe moderatoarea emisiunii? Puterea Dragostei, sezonul 3: Tensiuni intre un concurent si Cristina Mihaela Noul sezon al emisiunii Puterea Dragostei .

Cati bani au luat castigatorii de la Puterea Dragostei, sezon 2. Pleaca acasa oameni bogati

S-au aflat in sfarsit castigatorii celui de-al doilea sezon al emisiunii Puterea Dragostei! Cu cati bani au plecat acasa cei doi tineri? Bucuria a fost mare pentru fanii lor. Puterea Dragostei, sezon 2: Cu cati bani au plecat acasa cei doi tineri? Sezonul 2 al emisiunii Puterea Dragostei a luat sfarsit! Cei doi norocosi sunt .

Cine este moldoveanca Mariana de la Puterea Dragostei. Imagini irezistibile cu noua concurenta de la Kanal D

Printre concurentii sezonului 3 a emisiunii Puterea Dragostei de la Kanal D, prezentat de catre Cristina Mihaela Dorobantu, in Turcia, se numara si Mariana, o tanara de 26 de ani, care vine de peste Prut. Imagini irezistibile cu moldoveanca Mariana de la Puterea Dragostei Tanara se lauda pe Instagram cu trupul ei tras ca prin .

Surpriza totala la Kanal D! S-a intamplat dupa prima editie Puterea Dragostei din sezonul 3

Sezonul doi din Puterea Dragostei nici nu s-a incheiat bine ca cei de la Kanal D au demarat deja al treilea sezon. Noutatea consta in venirea in show a unei noi moderatoarea, in persoana Cristinei Mihaela Dorobantu. Surpriza totala la Kanal D la debutul sezonului 3 din Puterea Dragostei Cu un moderator, Cristina Mihaela Dorobantu, .

Ce se va difuza luni, la Kanal D, in loc de Puterea Dragostei, sezonul 2. Este o premiera

Sezonul 2 al show-ului matrimonial Puterea Dragostei, de la Kanal D s-a terminat. Acesta a fost prezentat de Andreea Mantea, iar filmarile s-au realizat in Turcia. Ce va difuza Kanal D, in locul acestei emisiuni. Premiera ce va difuza Kanal D in locul emisiunii Puterea Dragostei sezonul 2 Castigatorii trofeului sezonului 2 de .

Puterea Dragostei, sezonul 3. Cine sunt noii concurenti de la Kanal D

Fanii sunt incantati, deoarece nici nu s-a terminat bine sezonul 2, ca incepe deja sezonul 3 al emisiunii fenomen Puterea Dragostei. Concurentii au fost alesi pe spranceana si urmeaza sa fie prezentati marti seara. Cine sunt concurentii sezonului 3 al emisiunii Puterea Dragostei Sapte fete si sapte baieti vor porni intr-o aventura care s-ar putea .

Andreea Mantea, in lacrimi inainte de finala Puterea Dragostei. Ce a patit, de fapt

Andreea Mantea a plans inainte de finala de la Puterea Dragostei. Fosta prezentatoare a emisiunii a spus in lacrimi ca este multumitade evolutia concurentilor, iar la auzul acestor vorbe acestia au inceput sa planga la randul lor. Andreea Mantea a plans inainte de finala Puterea Dragostei. Ce a patit, de fapt, vedeta Andreea Mantea a .

Ce cadou a primit Cristina Dorobantu, noua prezentatoare de la Puterea Dragostei, de la iubitul milionar

Cristina Mihaela Dorobantu, noua prezentatoare a emisiunii Puterea Dragostei, s-a cuplat recent cu un milionar din Cluj, care o rasfata cum stie el mai bine. Vedeta a rupt acum cateva luni relatia pe care o avea de sase ani cu Mihai. Ce cadou a primit Cristina Dorobantu, prezentatoarea de la Puterea Dragostei, de la clujeanul .

ştiri de la Playtech

actualitate, 09:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2346 seconds )