Libnet.ro
UNICEF

23:45

Transformare completa! Ea este tanara cu posteriorul lui Kim Kardashian si fata lui Barbie! De ce a ales sa se opereze asa (FOTO)

B1 B1,
Transformare completa! Ea este tanara cu posteriorul lui Kim Kardashian si fata lui Barbie! De ce a ales sa se opereze asa (FOTO)

Salem Koussa sau Lemy London, a devenit o celebritate pe retelele sociale dupa ce si-a transformat corpul complet. Multe fete invidiaza talia ei ireal de mica si subtire, dar mai ales posteriorul extrem de. continuă pe B1

Ea este tanara cu POSTERIORUL lui Kim Kardashian si FATA lui Barbie! De ce a ales sa se opereze asa (FOTO)

Salem Koussa sau Lemy London, a devenit o celebritate pe retelele sociale dupa ce si-a transformat corpul complet. Multe fete invidiaza talia ei ireal de mica si subtire, dar mai ales posteriorul extrem de.

Faze tari:A bagat un polizor in cel mai nou telefon Samsung; Tanara cu posteriorul lui Kim Kardashian si fata lui Barbie;Povestile copiilor crescuti in salbaticie

000 de oameni au urmarit live, pe Facebook, nasterea unui pui de girafa. Peste 1. 000 de oameni au urmarit in direct pe internet nasterea unui pui de girafa, la o gradina zoologica din. Oua rosii, ciocnite la patru metri sub apa. La malul marii, doi scafandri au tinut sa imortalizeze un moment inedit de Paste. S-au avantat in mare si au coborat la patru metri in adancuri pentru a.

ştiri din Monden

ştiri de la B1

actualitate, 23:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2111 seconds )