Libnet.ro
UNICEF

05:00

Transformarea unui barbat fara adapost din Timisoara. A fost convins sa se barbiereasca dupa cinci ani FOTO

Adevărul Adevărul,
Transformarea unui barbat fara adapost din Timisoara. A fost convins sa se barbiereasca dupa cinci ani FOTO

Arpi are 47 ani si este un fost miner din Lupeni. De 5 ani se afla pe strazile din Timisoara, dupa ce, sustine el, a lucrat prin Germania si Anglia. continuă pe Adevărul

Transformarea unui barbat fara adapost din Timisoara. A fost convins sa se barbiereasca dupa cinci ani - FOTO

Arpi are 47 ani si este un fost miner din Lupeni. De cinci ani se afla pe strazile din Timisoara, dupa ce, sustine el, a lucrat prin Germania si Anglia, scrie adevarul. ro. I se spunea Calugarul.

Descoperire macabra in Dambovita! Trupul unui barbat carbonizat, gasit pe un deal

Descoperire macabra pe un deal din Dambovita. Trupul unui barbat de 68 de ani a fost gasit carbonizat pe un deal, la aproximativ patru kilometri de acasa. Barbatul, care locuia singur, le spusese vecinilor.

Accident grav in judetul Brasov! Un barbat si doua copile au fost loviti de o cisterna in propria casa

Accident grav la Voila, in judetul Brasov! Un barbat si doi copii au fost loviti de o cisterna in propria locuinta miercuri seara. Barbatul de 31 de ani si cele doua fete, de 12 si 18 ani, au f.

Jaf de peste 130.000 de euro din sediul unei firme de curierat din Timisoara

Lovitura de mii de euro pentru hoti norocosi in noaptea de miercuri spre joi. Persoane necunoscute au patruns in cladirea unei firme de curierat din Timisoara si au furat casa de bani in care se.

Faze tari:Inventie fabuloasa a unor studenti din Timisoara, care te-ar putea face sa renunti la prize; O companie aeriana i-a interzis unei pensionare britanice sa se duca la toaleta; Cati ani de puscarie primesti in Coreea daca te uiti la filme straine

Clipul in care doua pisicute apasa pe sonerie pentru a primi mancare, viral pe internet. Doua pisicute adorabile s-au dovedit si extrem de. El face tablouri din tigari, suruburi si bucati de gresie. Orice atinge devine opera de arta. Chiar si deseurile pot capata valoare in mainile lui.

Cel putin doi morti si 31 de raniti in urma unui grav accident rutier din centrul Rusiei

Cel putin doua persoane au murit si 31 au fost ranite in urma unui grav accident rutier intamplat in centrul Rusiei, in regiunea Ryazan. Potrivit presei locale ce citeaza surse ale Ministerului Rus de Urgente, un autobuz de pasageri s-a izbit violent de un camion.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 05:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2176 seconds )