Libnet.ro
UNICEF

21:00

Transformari radicale in lume: strazi pentru masini care au devenit spatii pietonale

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
Transformari radicale in lume: strazi pentru masini care au devenit spatii pietonale

Suntem o societate dependenta de automobile, care uita ca orasele sunt construite pentru oameni, spun brazilienii de la urb-i . Acest lucru este valabil peste tot pe glob. Sunt totusi orase in lume care vor sa schimbe acest trend, iar. continuă pe Wall-Street Ro

Verdict: 10 masini care au cele mai bune faruri

Americanii de la IIHS au facut pentru prima data un test de faruri pentru a afla cum se prezinta industria auto in acest caz. Dupa ce au masurat parametrii a 82 de tipuri de faruri de la 31 de masini, americanii au aflat ca un singur model are lumini.

Este apa carbogazoasa rea pentru sanatate? Care sunt cele mai comune mituri

In ultima vreme din ce in ce mai multe persoane afirma ca apa carbogazoasa nu este buna pentru sanatate, invocand urmatoarele argumente: este daunatoare dintilor si oaselor, nu este la fel de hidratanta, ingrasa sau provoaca arsuri la stomac. Prevention. com a investigat problema pentru a vedea daca exista totusi o problema si daca persoanele care consuma in mod regulat apa carbogazoasa au de ce sa isi faca griji.

PNL are usa deschisa pentru ministrii care performeaza, inclusiv pentru Ciolos

Alina Gorghiu, copresedinte al PNL, a declarat ca partidul sau are usa deschisa pentru toti membrii Cabinetului Ciolos care performeaza, inclusiv pentru premier, dar dupa alegerile parlamentare PNL va sustine un guvern politic.

Greenpeace a dat in judecata Guvernul pentru exproprierile care urmeaza sa aiba loc in satul Runcurel, judetul Gorj (VIDEO)

Greenpeace si locuitorii din satul Runcurel, judetul Gorj, au protestat duminica din cauza ca sunt nemultumiti de exproprierile care urmeaza sa aiba loc in acea zona. Autoritatile au.

actualitate, 21:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2236 seconds )