Libnet.ro
UNICEF

05:46

Transgaz este gata sa ofere 400 milioane euro pentru preluarea DESFA, operatorul retelei de conducte de gaze din Grecia

Adevărul Adevărul,
Transgaz este gata sa ofere 400 milioane euro pentru preluarea DESFA, operatorul retelei de conducte de gaze din Grecia

Compania de stat Transgaz, controlata de Ministerul Economiei, intentioneaza sa depuna o oferta pentru preluarea unui pachet majoritar de actiuni la compania DESFA, controlata de statul elen si care administreaza reteaua de conducte de gaze din Grecia, a relatat, vineri, portalul ekathimerini. com, citand surse apropiate negocierilor. continuă pe Adevărul

Guvernul a acordat un sprijin de 11 milioane euro pentru producatorii de carne de porc

Producatorii de carne de porc vor beneficia de un ajutor de adaptare exceptional in valoare de aproximativ 11 milioane de euro, bugetat din fonduri nationale si europene, potrivit unei Hotarari adoptate astazi de Guvern.

Statul vrea sa acorde sapte milioane de euro pentru crearea perdelelor forestiere de protectie

Proprietarii de terenuri agricole si neagricole, publici si privati, pot primi pana la 7 milioane de euro pentru impadurirea suprafetelor de teren detinute si crearea de perdele forestiere de protectie, in baza unei scheme de ajutor de stat lansate in luna noiembrie de Ministerul Agriculturii si Dezvoltarii Rurale, scrie Agerpres.

Primariile Urechesti si Popesti si-au unit fortele si au obtinut trei milioane de euro pentru asfaltarea ulitelor. Consiliul Judetean, repetent cu drumul judetean

Comuna Urechesti este traversate de cel mai prost drum judetean din Vrancea, pe care administratia judeteana l-a ignorat mereu.

Investitie de 6,5 milioane de euro pentru instalarea unui pod rulant de mare capacitate la combinatul ArcelorMittal

ArcelorMittal Galati a inceput operatiunile de instalare a unui pod rulant de mare capacitate care va fi utilizat pentru transportul otelului lichid catre masinile de turnare, fiind vorba despre o investitie de 6,5 milioane de euro ce are ca scop cresterea productivitatii, potrivit unui comunicat al companiei.

Cum s-a reusit in Ialomita performanta de a se cheltui 6,2 milioane de euro pentru o retea de apa nepotabila

Oficialii din trei primarii din Ialomita s-au grupat intr-o asociatie si au accesat fonduri europene pentru a construi retele de apa potabila si canalizare. N-au luat in calcul ca apa care urma sa ajunga la robinete nu putea fi bauta.

BCE este gata sa majoreze achizitiile de obligatiuni italiene daca apar turbulente pe pietele financiare

Banca Centrala Europeana BCE) este pregatita sa intensifice temporar achizitiile de obligatiuni guvernamentale italiene, daca rezultatul referendumului constitutional de duminica va duce la cresterea costurilor de finantare a celei de-a treia economii a zonei euro, au declarat pentru Reuters surse din BCE care au dorit sa-si pastreze anonimatul.

Un bail-out de 40 de miliarde de euro pentru sistemul bancar italian?

Prin referendumul constitutional din 4 decembrie 2016, autoritatile guvernamentale de la Roma doresc sa obtina aprobarea cetatenilor pentru aplicarea unor reforme ale sistemului politic, prin care se urmareste diluarea puterii Senatului si a regiunilor.

Comisia Europeana propune un fond de cinci miliarde de euro pentru aparare, in contextul Brexitului si al alegerii lui Trump

Uniunea Europeana a lansat cel mai mare proiect de cercetare pentru consolidarea apararii din ultimii zece ani, in contextul deciziei Marii Britanii de iesire din spatiul comunitar si al riscurilor ca Administratia Donald Trump sa nu mai respecte angajamentele de securitate.

ştiri din Economie

ştiri de la Adevărul

actualitate, 05:46

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2049 seconds )