Libnet.ro
UNICEF

14:31

Transgaz propune din nou emisiune de obligatiuni

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Transgaz propune din nou emisiune de obligatiuni

Transgaz convoaca din nou actionarii pe 15 iunie, pentru a aproba lansarea unei emisiuni de obligatiuni, in valoare de maxim 500 milioane lei, se arata intr-un raport transmis Bursei de Valori Bucuresti BVB). continuă pe Ziarul Bursa

Sigura pe ea! Kim Kardashian, din nou goala (fotografii HOT)

Are mai putina importanta ce spune lumea, cand esti Kim Kardashian si posteriorul generos ti-a adus un sot precum rapperul Kanye West. Fostul iepuras a renuntat din nou la hainute.

Petre Roman cere din nou Camerei sa-l repuna in functia de deputat

Petre Roman a solicitat din nou Camerei Deputatilor repunerea sa in functia de deputat. Fostul premier al Romaniei spune ca raportul ANI privind incompatibilitatea sa nu a ramas definitiv si nu exista niciun temei pentru demiterea sa.

Gigi Hadid, din nou singura. S-a despartit de Cody Simpson

Frumoasa Gigi Hadid este din nou singura, dupa ce starul pop Cody Simpson a decis sa se desparta din nou de ea.

Kristin Cavallari se pregateste sa devina din nou mama

Vesti bune si pentru Kristin Cavallari. Fosta vedeta din The Hills asteapta cel de-al treilea copil, cu sotul ei, Jay Cutler.

Gigi Becali, din nou in fata judecatorilor: Latifundiarul din Pipera a dat in judecata Casa de Asigurari de Sanatate Ilfov

Nici nu a iesit bine din inchisoare ca ajunge iar in fata instantei. Gigi Becali este asteptat marti in fata magistratilor Curtii de Apel, informeaza B1 TV. Latifundiarul din Pipera a dat in judecata Casa.

Sondaj INSCOP: Majoritatea romanilor vor din nou armata obligatorie. Cum vi se pare ideea?

In conditiile situatiei militare si politice tensionate din zona, romanii sunt din ce in ce mai mult de acord cu reintroducerea serviciului militar obligatoriu, releva barometrul INSCOP Research realizat la comanda ziarului Adevarul .

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 14:31

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,3202 seconds )