Libnet.ro
UNICEF

16:30

Transgaz, scos din cursa pentru DESFA? Oferta romanilor a fost mai mica decat cea a italienilor

Adevărul Adevărul,
Transgaz, scos din cursa pentru DESFA? Oferta romanilor a fost mai mica decat cea a italienilor

Operatorul roman de transport al gazelor naturale a depus o oferta mai mica decat cea a italienilor de la Snam pentru cumpararea a 66% dintre titlurile DESFA. continuă pe Adevărul

Autoritatile cer consortiului condus de Snam sa-si imbunatateasca oferta pentru DESFA

Agentia de Privatizare din Grecia HRDAF) a cerut luni consortiului condus de grupul italian Snam, care a depus cea mai ridicata oferta pentru o participatie de 66% in operatorul retelei de gazoducte din Grecia, DESFA, sa-si imbunatateasca oferta, transmite Reuters, informeaza Agerpres.

Oferta din Franta pentru Alibec. Ce a raspuns Becali

Gigi Becali a declarat, luni seara, ca a primit recent o oferta din prima liga franceza pentru atacantul Denis Alibec.

Scriitoarea Herta Muller, laureata cu Premiul Nobel pentru Literatura, a fost suspendata din Uniunea Scriitorilor din Romnia pentru ca nu si-a platit cotizatia

Scriitoarea Herta Muller, laureata cu premiul Nobel pentru Literatura in 2009, a fost suspendata din Uniunea Scriitorilor din Romania pentru ca nu si-a platit cotizatia de 150 de lei pe an, a confirmat pentru HotNews. ro presedintele USR, Nicolae Manolescu. Informatia a fost publicata initial de Libertatea. Este suspendata, asta inseamna ca nu are drept de vot, atata tot. in rest ea este membra, a spus Manolescu care a precizat ca Herta Muller ar fi spus ca nu o intereseaza Uniunea Scriitorilor.

Cat de mare succes poti sa mai ai din outsourcing pentru mobil?

Outsourcing-ul e o sursa importanta de venit pentru Romania, chiar si in companii mici si creative. Adonis Software face asta de sapte ani si am vorbit despre provocarile lor la emisiunea Ziua Zero.

ştiri din Economie

ştiri de la Adevărul

actualitate, 16:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2219 seconds )