Libnet.ro
UNICEF

01:05

Transilvania Broker vrea sa atraga aproape 10 mil. lei in IPO. Intervalul de pret a fost publicat

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
Transilvania Broker vrea sa atraga aproape 10 mil. lei in IPO. Intervalul de pret a fost publicat

Compania Transilvania Broker, al treilea cel mai mare broker de asigurari din Romania, va demara saptamana viitoare o oferta publica initiala IPO) in vederea listarii Bursa de Valori Bucuresti. Intervalul de pret anuntat este cuprins intre 12 si 15,5. continuă pe Wall-Street Ro

Cum poti profita de cei 10 mil. lei pusi la bataie de Elefant.ro

La 7 ani de la infiintare, elefant. ro rasplateste clientii cei mai fideli si lanseaza pentru acestia Elefant Premium. In cadrul acestui program de loialitate, elefant. ro va aloca, in urmatorii ani, peste 10. 000 de lei sub forma de vouchere de.

Transilvania Broker de Asigurare se listeaza la bursa

ACTUALIZARE 21:52 ASF a aprobat prospectul de oferta pentru listarea Transilvania Broker de Asigurare Autoritatea de Supraveghere Financiara ASF) a aprobat, in sedinta de astazi, prospectul de oferta publica initiala secundara de vanzare de actiuni detinute de cei doi actionari ai societatii Transilvania Broker de Asigurare, derulata in vederea admiterii la tranzactionare a actiunilor pe piata reglementata administrata de Societatea Bursa de Valori Bucuresti BVB), informeaza un comunicat de presa al Autoritatii. ------------- Transilvania Broker de Asigurare va demara, saptamana viitoare, oferta publica pentru listarea la Bursa de Valori Bucuresti BVB), dupa ce Autoritatea de Supraveghere Financiara ASF) a aprobat, azi, procesul de listare a companiei, potrivit unor surse din piata.

Transilvania Broker publica vineri prospectul listarii pe bursa

Compania Transilvania Broker, al treilea cel mai mare broker de asigurari din Romania, este asteptata sa publice vineri prospectul de oferta publica initiala secundara de vazare de actiuni, compania urmand sa se listeze in piata principala administrata.

Discount de 7% in primele doua zile, in oferta Transilvania Broker

Prospectul de listare al societatii Transilvania Broker de Asigurare va fi publicat astazi, societatea urmand sa plaseze pe piata reglementata a Bursei de Valori Bucuresti BVB), printr-o oferta publica initiala secundara de vanzare, 625. 000 de actiuni existente, reprezentand 25% din capitalul social al companiei, oferta fiind adresata investitorilor institutionali si de retail din Romania, se arata intr-un comunicat publicat pe site-ul companiei.

Actionarii Transilvania Broker de Asigurare vor decide distribuirea dividendelor, dupa listare

Autoritatea de Supraveghere Financiara ASF) a aprobat, ieri, prospectul de oferta publica initiala secundara de vanzare de actiuni detinute de doi actionari ai societatii Transilvania Broker de Asigurare, derulata in vederea admiterii la tranzactionare a actiunilor pe piata reglementata administrata de Societatea Bursa de Valori Bucuresti BVB), se arata intr-un coumicat emis de autoritate.

Transilvania Broker de Asigurare se listeaza la bursa

Transilvania Broker de Asigurare va demara, saptamana viitoare, oferta publica pentru listarea la Bursa de Valori Bucuresti BVB), dupa ce Autoritatea de Supraveghere Financiara ASF) a aprobat, azi, procesul de listare a companiei, potrivit unor surse din piata.

Perchezitii DIICOT in Bucuresti si Ilfov: Doi chinezi declarati indezirabili in Romania au facut evaziune de peste 22 mil. lei

DIICOT face miercuri sapte perchezitii in Bucuresti si Ilfov intr-un dosar in care o grupare condusa de doi cetateni chinezi, declarati indezirabili pe teritoriul ROmaniei, au prejudiciat bugetul cu peste 22 milioane de lei.

Romgaz a incheiat un contract de peste 103 mil. lei cu Transgaz

Producatorul de gaze detinut de stat, Romgaz, a incheiat un contract in valoare de 103,2 milioane lei cu transportatorul national de gaze Transgaz, pentru transportul gazelor in perioada 1 octombrie 2017-1 octombrie 2018, potrivit unui raport transmis.

Se vrea mai aproape de clienti. Compania de Apa anunta ca deschide puncte de lucru in tot judetul

Conducerea operatorului regional de apa a anuntat ca nu va face angajari pentru noile puncte de lucru, fiind folosit pentru deservirea acestora personal deja existent in organigrama societatii.

A aruncat 10 mii de lei la usa unui inspector fiscal in incercarea de a-l corupe.Un om de afaceri din Briceni, retinut de CNA

Un om de afaceri din Briceni a incercat sa mituiasca un angajat al Serviciului Fiscal de Stat SFS) pentru a scapa de sanctiune. Acesta ar fi aruncat 10. 000 de leisub biroul inspectorului fiscal, cerand ca ultimul sa nu indice incalcarile fiscale depistate la intreprinderea sa in urma controlului. Fapta a fost denuntata la CNA, iar omul de afaceri a fost retinut pentru 72 de ore.

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2377 seconds )