Libnet.ro
UNICEF

06:30

Transilvania, inclusa in Ungaria. Viktor Orban viseaza modificarea frontierelor

România Liberă România Liberă,
Transilvania, inclusa in Ungaria. Viktor Orban viseaza modificarea frontierelor

Premierul Ungariei, Viktor Orban, a postat pe contul sau de Facebook o fotografie provocatoare la ad. continuă pe România Liberă

Viktor Orban a postat pe Facebook o imagine cu Ungaria Mare, in harta fiind inclusa si Transilvania

Premierul ungar Viktor Orban a postat pe Facebook o imagine cu harta Ungariei Mari in care este inclusa si Transilvania, in contextul examenelor la istorie ale elevilor din tara vecina.

Premierul Viktor Orban a postat pe Facebook harta Ungariei Mari, in care este inclusa si Transilvania

Premierul Viktor Orban le-a urat succes elevilor de liceu care isi dau examenele in conditii de pandemie, printr-un mesaj subtil adresat Romaniei. in imaginea postata de Orban pe Facebook apare harta Ungariei Mari in care este inclusa si Transilvania, iar textul ce o insoteste este 56. Un examen istoric. Bafta!.

Premierul Viktor Orban a postat pe Facebook o imagine a Ungariei Mari, in care este inclusa si Transilvania

In contextul in care elevii isi dau examenele in conditii de pandemie, premierul Ungariei, Viktor Orban, a postat pe Facebook o imagine cu harta Ungariei Mari in care este inclusa si Transilvania.

Doua tari europene critica postarea lui Viktor Orban cu Ungaria mare

Croatia, tara care detine presedintia rotativa a Uniunii Europene, dar si Slovenia au criticat o postare a premierului Ungariei, Viktor Orban, in care era prezentata o harta a Ungariei mari, cu Transilvania, Slovacia si Croatia in componenta ei.

Digi24: Doua tari europene critica postarea lui Viktor Orban cu Ungaria mare. Presedintele Croatiei: Acele harti vor ramane in dulap

Croatia, tara care detine presedintia rotativa a Uniunii Europene, si Slovenia au criticat o postare a premierului Ungariei, Viktor Orban, in care era prezentata o harta a Ungariei mari, cu Transilvania, Slovacia si Croatia in componenta ei.

Freedom House: sub Viktor Orban, Ungaria nu mai este o democratie

Ungaria nu mai poate fi considerata o democratie, dupa cei zece ani de exercitare a puterii de catre premierul Viktor Orban, conchide ONG-ul american Freedom House intr-un raport in care subliniaza ca nu a observat niciodata un declin atat de precipitat in acest domeniu.

Premierul Viktor Orban a postat o fotografie cu asa-zisa Ungaria Mare, in care e inclus si Ardealul

Premierul ungar Viktor Orban a publicat o fotografie, miercuri, pe pagina sa de Facebook, cu harta asa-zisei Ungaria Mare, in care e inclus siArdealul. Imaginea demnitarului de la Budapesta a fost postata in.

Viktor Orban, criticat de presedintele Croatiei dupa ce a publicat harta Ungariei Mari

Viktor Orban, presedintele Ungariei, a fost aspru criticat de omologul din Croatia, dupa ce a publicat harta Ungariei Mari, cu Transilvania, Slovacia si Croatia in componenta ei.

Viktor Orban, criticat de presedintii a doua tari dupa ce a publicat o harta a Ungariei Mari

Premierul Ungariei Viktor Orban a fost criticat de presedintele Croatiei, respectiv al Sloveniei, dupa ce acesta a publicat o harta a Ungariei mari, cu Transilvania, Slovacia si Croatia in componenta ei.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 06:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2104 seconds )