Libnet.ro
UNICEF

08:45

Transporatorii romani vor protesta in fata Reprezentantei Comisiei Europene de la Bucuresti

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
Transporatorii romani vor protesta in fata Reprezentantei Comisiei Europene de la Bucuresti

Uniunea Nationala a Transportatorilor Rutieri din Romania UNTRR) organizeaza in data de 11. 2019, in intervalul orar 08:30 10:30, un protest in fata Reprezentantei Comisiei Europene de la Bucuresti cu ocazia vizitei Presedintelui Comisiei. continuă pe Wall-Street Ro

Transportatorii romani iau cu asalt sediului Comisiei Europene din Bucuresti. Junker, asteptat cu PROTESTE

Uniunea Nationala a Transportatorilor Rutieri din Romania UNTRR) organizeaza in data de 11. 2019, in intervalul orar 08:30 10:30, un protest in fata Reprezentantei Comisiei Europene de la Bucuresti cu oc.

FORT: Transportatorii romani vor protesta, joi, in fata Parlamentului European

Federatia Operatorilor Romani de Transport FORT) va participa, alaturi de celelalte organizatii patronale din Romania si nu numai, la protestul impotriva Pachetului Mobilitate 1, care va avea loc joi, 10 ianuarie, intre orele 08. 00 in fata Parlamentului European - Piata Luxembourg, se arata intr-un comunicat al Federatiei Operatorilor Romani de Transport FORT), preluat de Agerpres.

Transportatorii romani protesteaza, maine, impotriva Pachetului Mobilitate 1

Uniunea Nationala a Transportatorilor Rutieri din Romania UNTRR) va organiza, maine, 11 ianuarie, in intervalul orar 08:30 - 10:30, un protest in fata Reprezentantei Comisiei Europene de la Bucuresti.

Transportatorii romani protesteaza, astazi, impotriva Pachetului Mobilitate 1

Uniunea Nationala a Transportatorilor Rutieri din Romania UNTRR) va organiza, astazi, un protest in fata Reprezentantei Comisiei Europene de la Bucuresti.

Presedintele Comisiei Europene: Nu sunt posibile compromisuri cand e vorba de statul de drept si de lupta impotriva coruptiei

Presedintele Comisiei Europene, Jean-Claude Juncker, a declarat, joi, ca Romania trebuie sa fie primita in Spatiul Schengen, dar in acelasi timp a subliniat ca nu pot avea loc compromisuri cand e vorba de drepturile oamenilor sau lupta impotriva coruptiei.

Calin Popescu Tariceanu se va intalni vineri cu presedintele Comisiei Europene

Presedintele Senatului, Calin Popescu-Tariceanu, va avea o intrevedere vineri cu presedintele Comisiei Europene, Jean-Claude Juncker. intalnirea dintre cei doi va avea loc incepand cu ora.

actualitate, 08:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,221 seconds )