Libnet.ro
UNICEF

21:45

Transportatorii ameninta ca blocheaza drumurile din toata tara. Proteste de amploare anuntate in marile orase si in fata Guvernului. Calendarul protestelor

Adevărul Adevărul,
Transportatorii ameninta ca blocheaza drumurile din toata tara. Proteste de amploare anuntate in marile orase si in fata Guvernului. Calendarul protestelor

Peste 50. 000 de transportatori vor protesta, saptamana viitoare, in toata tara, nemultumiti ca piratii din transporturi le fac concurenta neloiala. Protestatarii vor sa vina inclusiv la Bucuresti, in Piata Victoriei. continuă pe Adevărul

Transportatorii ameninta cu proteste masive in toate marile orase si in fata Guvernului, daca nu se iau masuri impotriva pirateriei auto si a UBER si Taxify

Confederatia Operatorilor si Transportatorilor Autorizati din Romania C. ) a obtinut autorizatie pentru organizarea unor proteste, pe 13 decembrie in Bucuresti si in toate marile orase din tara, iar pe 20 decembrie 2017, din toata tara se vor deplasa coloane de masini catre Bucuresti, pentru un miting in fata Guvernului, in vederea respectarii legislatiei in vigoare, a anuntat miercuri confederatia. Transportatorii acuza ca 'zecile de mii de autoturisme care practica activitatea de transport persoane prin intermediul aplicatiilor - UBER, TAXI FY, BLA BLA CAR etc. - nu sunt licentiate si autorizate, iar soferii nu au atestat. Nu fac ITP din 6 in 6 luni si nu respecta prevederile legale din domeniu' si ii cer premierului Tudose sa ia masuri.

Romania, lovita de un fenomen meteo rar. Ploaia inghetata va cuprinde in scurt timp toata tara

Ploaia inghetata cuprinde toata tara. Noptile si diminetile vor fi foarte reci. Pe parcursul zilei insa temperaturile pot sa mai creasca, a spus climatologul Roxana.

Politistii din toata tara sunt pregatiti sa doneze sange pentru colegul lor atacat cu sabia de interlopi la Radauti

Politistii din intreaga tara sunt pregatiti ca, in caz de nevoie, sa doneze sange pentru colegul lor aflat in coma dupa ce a fost taiat cu sabia de un interlop periculos din Radauti. Reprezentantii Politiei Romane anunta ca apelul anonim lansat pe Facebook, prin care se cere sange pentru luptatorul ranit nu este oficial, precizand ca medicii sustin ca, in acest moment, nu este nevoie sa se doneze sange.

Mihai Tudose a lipsit de la sedinta in care s-a decis organizarea de mitinguri in toata tara: Ce explicatie a fost oferita presei (VIDEO)

La sediul central al PSD a avut loc o sedinta in care s-a decis organizarea de mitinguri impotriva statului paralel in Bucuresti si in mai multe orase din tara. De la.

Avertizare meteorologica. Fenomene extreme in toata tara

Administratia Nationala de Meteorologie ANM) a emis, duminica dimineata, o serie de atentionari nowcasting Cod galben de vant puternic, valabile in Bucuresti si in opt judete din Muntenia, pe.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 21:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2122 seconds )