Libnet.ro
UNICEF

21:30

Transportatorii cer demisia ministrului Lucian Sova: Nu a reusit sa-si indeplineasca atributiile, de la preluarea mandatului pana in prezent

Adevărul Adevărul,
Transportatorii cer demisia ministrului Lucian Sova: Nu a reusit sa-si indeplineasca atributiile, de la preluarea mandatului pana in prezent

Confederatia Operatorilor si Transportatorilor Autorizati din Romania COTAR) a anuntat joi ca cere demisia ministrului Transporturilor, Lucian Sova, si nu va trimite o delegatie la intalnirea care ar trebui sa aiba loc la minister. continuă pe Adevărul

COTAR: Cerem demisia de onoare a ministrului Lucian Sova

Confederatia Operatorilor si Transportatorilor Autorizati din Romania COTAR) a anuntat astazi ca cere demisia ministrului Transporturilor, Lucian Sova, si nu va trimite o delegatie la intalnirea care ar trebui sa aiba loc la minister.

COTAR cere demisia de onoare a ministrului Lucian Sova

Confederatia Operatorilor si Transportatorilor Autorizati din Romania COTAR) a anuntat joi ca cere demisia ministrului Transporturilor, Lucian Sova, si nu va trimite o delegatie la intalnirea care ar trebui.

VIDEO Aproape 100 de persoane protesteaza n Piata Victoriei si cer demisia ministrului Justitiei

Aproape 100 de persoane protesteaza in Piata Victoriei dupa ce ministrul Justitiei a anuntat ca declanseaza procedura de revocare a procurorului general, Augustin Lazar.

VIDEO Circa 100 de persoane au protestat n Piata Victoriei si cer demisia ministrului Justitiei

Circa 100 de persoane au protestat miercuri seara in Piata Victoriei din Capitala, dupa ce ministrul Justitiei Tudorel Toader a anuntat ca declanseaza procedura de revocare a procurorului general Augustin Lazar.

Se cere demisia de onoare a lui Lucian Sova! COTAR: Nu vom trimite delegatie la Ministerul Transporturilor

Reprezentantii Confederatiei Operatorilor si Transportatorilor Autorizati din Romania COTAR) au cerut demisia de onoare a ministrului de Transporturi, Lucian Sova, si a anuntat ca nu vor trimite delegatie la.

ştiri din Economie

ştiri de la Adevărul

actualitate, 21:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2029 seconds )