Libnet.ro
UNICEF

11:45

Transportatorii romani au protestat la Bruxelles in fata Parlamentului European. Ce le-a transmis Maria Grapini

Adevărul Adevărul,
Transportatorii romani au protestat la Bruxelles in fata Parlamentului European. Ce le-a transmis Maria Grapini

Europarlamentarul Maria Grapini le-a spus transportatorilor care au protestat joi, 10 ianuarie, in fata Parlamentului European ca membrii Comisiei de Transporturi au resprins unele propuneri din pachetul Mobilitate1. Este vorba despre propunerile privind obligatia soferilor de TIR de a se intoarce acasa la un interval de 3-4 saptamani si despre obligatia de a dormi la hotel si nu in cabina tirului asa cum se intampla acum. continuă pe Adevărul

Transportatorii romani PROTESTEAZA in fata Parlamentului European: Vor sa ne bage in faliment!

Uniunea Nationala a Transportatorilor Rutieri din Romania UNTRR) organizeaza un protest, joi, la Bruxelles. Scopul actiunii este acela de a impiedica Parlamentul European sa adopte o serie de masuri care - potrivit.

Transportatorii romani PROTESTEAZA in fata Parlamentului European: Vor sa ne bage in faliment!

Uniunea Nationala a Transportatorilor Rutieri din Romania UNTRR) organizeaza un protest, joi, la Bruxelles. Scopul actiunii este acela de a impiedica Parlamentul European sa adopte o serie de masuri care - potrivit.

FORT: Transportatorii romani vor protesta, joi, in fata Parlamentului European

Federatia Operatorilor Romani de Transport FORT) va participa, alaturi de celelalte organizatii patronale din Romania si nu numai, la protestul impotriva Pachetului Mobilitate 1, care va avea loc joi, 10 ianuarie, intre orele 08. 00 in fata Parlamentului European - Piata Luxembourg, se arata intr-un comunicat al Federatiei Operatorilor Romani de Transport FORT), preluat de Agerpres.

Transportatorii rutieri din Romania vor participa pe 10 ianuarie la protestul organizat la Bruxelles, in fata Parlamentului European

Transportatorii rutieri din Romania participa alaturi de Uniunea Nationala a Transportatorilor Rutieri din Romania UNTRR) la protestul organizat la Bruxelles pe 10 ianuarie, in fata Parlamentului European Piata Luxembourg, intre orele 08:00.

Presedintele Parlamentului European, la Ateneul Roman: Am sustinut intotdeauna aderarea Romaniei la spatiul Schengen

Presedintele Parlamentului European, Antonio Tajani, a declarat, joi, la Bucuresti, ca mandatul Romaniei la Presedintia Consiliului Uniunii Europene nu va fi deloc usor, insa romanii nu sunt singuri. Cu referiri la Emil Cioran si la intelepciunea populara romaneasca, Tajani a vorbit despre sustinerea Romaniei in aceste sase luni, dar si pentru aderarea la spatiul Schengen.

IN 10 IANUARIE: Transportatorii romani, asteptati sa protesteze la Parlamentul European

Transportatorii rutieri din Romania sunt asteptati joi, 10 ianuarie, la un protest organizat la Bruxelles.

148 de patroni romani de firme de transport au inchiriat un avion ca sa protesteze la Bruxelles

Aproape 150 de patroni ai firmelor de transport din judetul Suceava vor zbura la Bruxelles joi, 10 ianuarie, pentru a participa la un protest programt intre orele 8. 00 si 13. 00 in fata Parlamentului European. La actiunea de protest vor participa transportatori de marfuri din tarile est-europene. Ei sunt nemultumiti de masurile din Pachetul de Mobilitate 1.

Transportatorii romani se pregatesc de protest

Pachetul Mobilitate 1, discutat in timpul presedintiei austriece a Consiliului Uniunii Europene, a starnit revolta transportatorilor rutieri romani. Desi acestia au atras anul trecut de nenumarate ori atentia oficialilor romani si reprezentantilor tarii noastre la Bruxelles ca masurile impuse in viitorul pachet de mobilitate incalca grav drepturile conducatorilor auto si transportatorilor din Romania, apelurile lor nu au primit un raspuns favorabil.

Transportatorii romani iau cu asalt sediului Comisiei Europene din Bucuresti. Junker, asteptat cu PROTESTE

Uniunea Nationala a Transportatorilor Rutieri din Romania UNTRR) organizeaza in data de 11. 2019, in intervalul orar 08:30 10:30, un protest in fata Reprezentantei Comisiei Europene de la Bucuresti cu oc.

Transportatorii romani protesteaza, astazi, impotriva Pachetului Mobilitate 1

Uniunea Nationala a Transportatorilor Rutieri din Romania UNTRR) va organiza, astazi, un protest in fata Reprezentantei Comisiei Europene de la Bucuresti.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 11:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2037 seconds )