Libnet.ro
UNICEF

07:00

Transportul public Bucuresti-Ilfov, suspendat din 31 octombrie

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Transportul public Bucuresti-Ilfov, suspendat din 31 octombrie

Transportul public de persoane intre Bucuresti si localitatile din Ilfov va fi suspendat, incepand cu data de 31 octombrie, din cauza ca nu mai exista nicio autoritate care sa reglementeze aceasta piata, a anuntat astazi Confederatia Operatorilor si Transportatorilor Autorizati din Romania COTAR) conform Agerpres. continuă pe Ziarul Bursa

Transportul de persoane intre Bucuresti si Ilfov va fi suspendat din 31 octombrie

Transportul public de persoane intre Bucuresti si localitatile din Ilfov va fi suspendat, incepand cu 31 octombrie, din cauza ca nu mai exista nicio autoritate care sa reglementeze aceasta piata, dupa ce a fost desfiintata Autoritatea Metropolitana de.

COTAR: Transportul public de persoane ntre Bucuresti si localitatile din Ilfov va fi suspendat din 31 octombrie

Transportul public de persoane intre Bucuresti si localitatile din Ilfov va fi suspendat, incepand cu 31 octombrie, din cauza ca nu mai exista nicio autoritate care sa reglementeze aceasta piata, a anuntat, luni, Confederatia Operatorilor si Transportatorilor Autorizati din Romania COTAR).

Microbuzele de pe rutele Bucuresti-Ilfov vor fi suspendate. Transportul public de persoane va fi sistat din 31 octombrie

Transportul public de persoane intre Bucuresti si localitatile din Ilfov va fi suspendat, incepand cu data de 31 octombrie, din cauza ca nu mai exista nicio autoritate care sa reglementeze aceasta piata, a .

De miercuri, 100.000 de oameni nu vor mai avea cu ce sa ajunga la serviciu: transportul public intre Bucuresti si Ilfov va fi suspendat

Transportul public de persoane intre Bucuresti si localitatile din Ilfov va fi suspendat, incepand cu data de 31 octombrie, din cauza faptului ca nu mai exista nicio autoritate care sa reglementeze aceasta piata, a anuntat luni Confederatia Operatorilor si Transportatorilor Autorizati din Romania.

HOROSCOP. Venus retrograd ajunge din Scorpion in Balanta pe 31 octombrie. Zodiile care vor fi cele mai afectate

Venus retrograd in Balanta. Inca din 5 octombrie, Venus, minunata planeta cu energie feminina responsabila de iubire, relatii, frumos, armonie, cuplu si bani, este in miscare retrograda pana pe 15 noiembrie 201.

Transportul public intre Bucuresti si Ilfov, inghetat: cati romani sunt afectati

Transportul public de persoane intre Bucuresti si Ilfov va fi suspendat de miercuri, 31 octombrie. Astfel, peste 100. 000 de romani care depindeau de acesta vor trebui, cumva, sa gaseasca o alta modalitate de a ajunge la munca. Anuntul a fost facut de Confederatia Operatorilor si Transportatorilor Autorizati din Romania COTAR), care a declarat ca situatia [] .

Ireal! Cutremurul din 28 octombrie, prezis pe Facebook inca din 15 august

Un mesaj postat pe o pagina de Facebook in data de 15 august 2018 s-a viralizat in Romania si a strans mii de distribuiri, comentarii si aprecieri, intrucat se pare ca a prezis seismul din noaptea de.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 07:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2053 seconds )