Libnet.ro
UNICEF

01:05

Transportul in tunelul Marmaray a fost oprit pentru scurt timp, la doar o zi de la inaugurare

B1 B1,
Transportul in tunelul Marmaray a fost oprit pentru scurt timp, la doar o zi de la inaugurare

Transportul in tunelul feroviar Marmaray, care trece pe sub Stramtoarea Bosfor, a fost intrerupt temporar miercuri, dupa o zi de la ceremonia de inaugurare. Transportul in acest tunel a fost oprit pentru o. continuă pe B1

Trenul submarin vine cu probleme. Transportul in tunelul Marmaray a fost oprit temporar in prima zi dupa inaugurare

Transportul in tunelul feroviar Marmaray, care trece pe sub Stramtoarea Bosfor, a fost intrerupt temporar miercuri, dupa o zi de la ceremonia de inaugurare, relateaza publicatia turca Hurriyet in editia electronica, scrie Mediafax .

Reactorul 6 al Centralei nucleare de la Kozlodui a fost oprit din cauza unei avarii

Reactorul 6 al Centralei nucleare de la Kozlodui a fost oprit, luni, la ora locala 07:30, din cauza unei avarii, informeaza Agerpres. Potrivit biroului de rpesa al centralei, s-a inregistrat o defectiune a.

Reactorul 1 de la Cernavoda a fost oprit

Reactorul Unitatii 1 de la Cernavoda a fost oprit, ieri, din cauza intreruperii alimentarii unui circuit de comanda si control, se arata intr-un comunicat al societatii Nuclearelectrica remis Bursei de Valori Bucuresti BVB).

Chris Brown, noi probleme cu legea! Artistul a fost arestat pentru agresiune fizica!

Talentatul Chris Brown face ce face si isi creeaza noi probleme cu legea! Artistul a fost arestat de politia din orasul Washington duminica de dimineata fiind acuzat de agresiune fizica. Se pare ca artistul a fost implicat intr-o altercatie cu un barbat in fata hotelului W din Washington, incidentul avand loc in jurul orei 4:30 .

Reactorul 1, deconectat de la sistemul energetic national, dupa ce reactorul 2 a fost oprit cateva zile

Nuclearelectrica a oprit unul dintre cele doua reactoare functionale, din cauza intreruperii alimentarii unui circuit de comanda si control, dupa ce saptamana trecuta reactorul 2 a fost deconectat de la retea, pentru cateva zile, ca urmare a unor defectiuni.

Nuclearelectrica a deconectat de la retea si Unitatea 1, dupa ce reactorul 2 a fost oprit cateva zile

Nuclearelectrica a oprit unul dintre cele doua reactoare functionale, din cauza intreruperii alimentarii unui circuit de comanda si control, dupa ce saptamana trecuta reactorul 2 a fost deconectat de la.

Probleme la centrala nucleara de la Cernavoda. Reactorul 1 a fost oprit

Nuclearelectrica SNN) a oprit unul dintre cele doua reactoare functionale, din cauza intreruperii alimentarii unui circuit de comanda si control. Saptamana trecuta, cealalta unitate Reactorul 2) a fost.

Galati: Un barbat a fost amendat pentru ca si-a uitat pistolul pe o banca de pe strada

Un barbat de 32 ani din Galati a fost amendat de catre politisti dupa ce si-a uitat pistolul, aflat intr-o borseta, pe o banca de pe strada, potrivit Inspectoratului de Politie al Judetului Galati, citat.

ştiri de la B1

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2085 seconds )