Libnet.ro
UNICEF

14:00

Tranzactia prin care Wienerberger cumpara Brikston de la ADM Capital a fost anulata. Care este motivul?

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
Tranzactia prin care Wienerberger cumpara Brikston de la ADM Capital a fost anulata. Care este motivul?

Consiliul Concurentei anunta, pe 21 mai 2018, o investigatie privind tranzactia prin care Wienerberger Sisteme de Caramizi SRL prelua, de la ADM Capital, Brikston Construction Solutions SA, pentru a evalua efectele acesteia pe piata producerii si. continuă pe Wall-Street Ro

Wienerberger nu mai cumpara Brikston

Producatorul de materiale de constructii Wienerberger AG renunta la achizitia planificata a producatorului roman de caramizi Brikston si isi retrage cererea depusa in acest sens la autoritatea de concurenta, a anuntat, vineri, compania. Heimo Scheuch, CEO al Wienerberger AG, afirma: Scopul nostru este sa ne consolidam platformele industriale si sa acceleram cresterea companiei. Suntem foarte bine pozitionati in Romania si vedem in portofoliul pe care il avem in prezent oportunitati atractive de dezvoltare. Prin urmare, ne concentram pe extinderea platformelor existente, prin proiecte de crestere organica. De asemenea, nu exclud posibilitatea diversificarii in viitor a portofoliului nostru local cu alte materiale de constructii.

Gratuitatea prin care PSD ruineaza CFR Calatori

CFR Calatori este una dintre companiile de stat detestate de cei mai multi dintre cetateni. Desi calatorii prefera sa apeleze la transportul pe calea ferata, orele de intarziere, mizeria din vagoane, caldura sufocanta pe timp de vara, frigul din toiul iernii pe unele rute, stationarea trenurilor in zone nelocuite si degradarea materialului rulant constituie suficiente motive pentru care CFR Calatori se afla pe unul dintre locurile codase intr-un top privitor la calitatea serviciilor oferite de companiile de stat. Toata aceasta stare de lucruri este cauzata si de managementul defectuos pe care CFR Calatori l-a avut din 1990 incoace. Indiferent de cine a condus compania si indiferent de cine au fost membrii Consiliului de Administratie, starea financiara a societatii s-a agravat constant, cu mici exceptii in anii in care bilantul contabil a inregistrat un oarecare profit.

actualitate, 14:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2214 seconds )