Libnet.ro
UNICEF

23:30

Tranzactie de 1 mld. $: apare cel mai mare comerciant de banane din lume

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
Tranzactie de 1 mld. $: apare cel mai mare comerciant de banane din lume

Distribuitorii de fructe Chiquita Brands International SUA) si Fyffes Irlanda) vor fuziona prin schimb de actiuni intr-o tranzactie evaluata la aproximativ un miliard de dolari, creand cel mai mare comerciant de banane la nivel global, cu vanzari de. continuă pe Wall-Street Ro

Euro, cel mai mare nivel fata de dolar

Euro s-a apreciat cu peste 1%, vineri, si a atins cel mai ridicat nivel de peste 1,39 dolari pe unitate, sustinut de revenirea optimismului investitorilor in privinta zonei euro, transmite agentia de presa AFP.

Anonymous acuza: cel mai mare furt din lumea Bitcoin a fost o lovitura interna

Cea mai mare pierdere de bitcoini din lume ar putea deveni cel mai mare furt din interior. Cel putin Anonymous sustine ca are dovezi care arata ca seful Mt. Gox, cel mai mare serviciu de schimb bitcoini, a fugit cu banii. E vorba de sute de milioane de dolari in moneda virtuala.

Bursa de la Berlin, cel mai mare eveniment de turism al anului 2014

Acest targ desfasurat intre 5-9 martie este cel mai mare eveniment de profil din lume, la care participa si specialisti, dar si turisti. Romania a fost prezenta cu 56 de expozanti, agentii de turism, companii aeriene, hotelieri, autoritati locale si asociatii de promovare a zonelor turistice romanesti.

FOTO Cel mai mare targ de turism din Ardeal: Grecia - ieftina ca braga, Romania - greu de gasit

Circa 30 de agentii de turism isi prezinta ofertele la cel mai mare targ de turism din Ardeal. Ofertele in Grecia bat orice record, tariful pentru un sejur de 7 zile, cu transport inclus, fiind de 110 euro. De Paste, la putere e Bulgaria, unde cu 27 de euro iti asiguri o zi si o noapte all inclusive. Ofertele pentru turismul intern sunt greu de gasit la marile agentii de turism.

Doroftei ar semna petitia de gratiere a lui Gica Popescu: Nu putem intoarce spatele unui om care ne-a reprezentat la cel mai mare nivel cu mandrie

Presedintele Federatiei Romane de Box, Leonard Doroftei, a declarat, luni, ca ar semna petitia de gratiere a fostului international Gheorghe Popescu, deoarece acesta a dat banii inapoi, dar a si reprezentat.

Micul Pompei, descoperit in nord-estul Venetiei: Este cel mai bine pastrat complex funerar roman

Cel mai mare si mai bine pastrat complex funerar roman, supranumit Micul Pompei a fost adus la suprafata in timpul unor sapaturi arheologice realizate la 70 de kilometri, in nord-estul Venetiei, au anuntat.

Oradea se sparge. Peste 100 de strazi vor intra in reparatii, fiind cel mai mare santier din ultimii 50 de ani

Acest an va fi unul greu pentru oradeni, zeci de strazi urmand sa fie asediate de catre echipele de muncitori. Sunt planificate lucrari de extindere si reabilitare a retelei de apa pe 65 de strazi, respectiv lucrari la canalizarea menajera pe 73 de strazi. O parte dintre aceste artere se suprapun.

Castigarea unui numar cat mai mare de mandate la europarlamentare

Participarea impreuna la scrutinul organizat in mai 2014 pentru alegerea membrilor din Romania in Parlamentul European si castigarea unui numar cat mai mare de mandate sunt cele mai importante obiective prevazute in protocolul pentru constituirea aliantei electorale PSD - UNPR - PC.

Mihnea Costoiu: Romania are cea mai mare pondere a tinerilor fara nicio slujba din Europa

Mihnea Costoiu, ministrul delegat pentru invatamant Superior, Cercetare Stiintifica si Dezvoltare Tehnologica, a afirmat, luni, ca Romania este tara din Uniunea Europeana cu cea mai mare pondere a tinerilor.

Seful Piraeus Bank Grecia: Unele banci elene vor fi printre cel mai bine capitalizate din Europa

Unele banci elene vor fi in curand printre institutiile de credit cel mai bine capitalizate din Europa, in contextul in care Grecia a depasit etapa ingrijorarii si panicii, a declarat directorul general al grupului elen Piraeus Bank,.

actualitate, 23:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2158 seconds )