Libnet.ro
UNICEF

01:05

Trasa pe linie moarta n PSD, Ecaterina Andronescu s-a afisat alaturi de Victor Ponta la un eveniment Pro Romnia

Hotnews Hotnews,
 Trasa pe linie moarta n PSD, Ecaterina Andronescu s-a afisat alaturi de Victor Ponta la un eveniment Pro Romnia

Trasa pe linie moarta la Congresul PSD, Ecaterina Andronescu si-a facut, luni, aparitia la un eveniment de partid, insa cel al partidului Pro Romania al lui Victor Ponta. continuă pe Hotnews

inca o lovitura pentru PSD. Ecaterina Andronescu, la lansarea agendei politice a partidului condus de Victor Ponta

Senatorul PSD Ecaterina Andronescu, fost ministru al Educatiei, participa, luni, la lansarea agendei politice 2018 - 2024 a partidului Pro Romania. La eveniment mai sunt prezenti fostul ministru al Finantel.

Ecaterina Andronescu: Nu intentionez sa plec din PSD

Ecaterina Andronescu a declarat luni seara, la Romania TV, ca nu intentioneaza sa plece din PSD desi sunt lucruri ce o nemultumesc, afirmatiile venind in contextul in care fostul ministru al Educatiei a participat la lansarea agendei politice a partidului Pro Romania, condus de Victor Ponta.

Partidul lui Ponta isi prezinta prioritatile pentru urmatorii ani. Ecaterina Andronescu, prezenta la eveniment

Partidul Pro Romania, formatiune al carui principal lider este fostul premier Victor Ponta, isi prezinta la aceasta ora prioritatile politice pentru perioada 2018-2024. Pe langa persoanele care si-au anuntat recent inscrierea in Pro Romania, la eveniment e prezenta si Ecaterina Andronescu, senator PSD.

Ecaterina Andronescu il lasa pe Dragnea pentru Ponta: Nume importante furate de la PSD

Victor Ponta reuseste sa atraga in noul sau partid nume tot mai multe si mai importante de la PSD. Dupa ce, vineri, fostul ministru al Sanatatii Nicolae Banicioiu a anuntat trecerea la partidul PRO-.

Nicolae Banicioiu DEMISIONEAZA din PSD. Urmeaza Mihai Tudose si Ecaterina Andronescu?! - intre amenintari si jigniri, multi au decis sa vorbeasca

O noua demisie din PSD. Nicolae Banicioiu si-a anuntat, vineri, plecarea din partidul condus de Liviu Dragnea. Acesta se va alatura partidului condus de Victor Ponta - Pro Romania. Supararea mea fata.

Nicolae Banicioiu DEMISIONEAZA din PSD. Urmeaza Mihai Tudose si Ecaterina Andronescu?! - intre amenintari si jigniri, multi au decis sa vorbeasca (VIDEO)

O noua demisie din PSD. Nicolae Banicioiu si-a anuntat, vineri, plecarea din partidul condus de Liviu Dragnea. Acesta se va alatura partidului condus de Victor Ponta - Pro.

ştiri din Politica

ştiri de la Hotnews

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2222 seconds )