Libnet.ro
UNICEF

01:05

Un tratament inovativ aduce noi sperante pentru femeile care sufera de cancer mamar

Hotnews Hotnews,
 Un tratament inovativ aduce noi sperante pentru femeile care sufera de cancer mamar

O combinatie inovativa de tratamente oncologice aduce noi sperante pentru femeile diagnosticate cu cancer mamar, potrivit unui material publicat de Press Association si citat de Agerpres. Prin adaugarea de ribociclib, un medicament care ataca direct celulele canceroase, la terapia standard s-a observat o crestere semnificativa a sperantei de viata la pacientele premenopauza care sufera de forme avansate ale bolii. continuă pe Hotnews

O combinatie de tratamente inovative aduce noi sperante pentru femeile cu cancer de san

Prin adaugarea de ribociclib, un medicament care ataca direct celulele canceroase, la terapia hormonala standard folosita in tratamentul cancerului mamar s-a observat o crestere semnificativa a sperantei de viata la pacientele premenopauza care sufera de forme avansate ale bolii, potrivit Press Association.

TeraPlast, noi strategii pentru afacerile cu acoperisuri metalice

Producatorul de materiale de constructii TeraPlast a anuntat ca evalueaza optiuni strategice cu privire la divizia steel, din care fac parte business-urile de panouri termoizolante si acoperisuri metalice, arata un comunicat transmis Bursei de Valori Bucuresti BVB).

ştiri de la Hotnews

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2316 seconds )