Libnet.ro
UNICEF

11:15

Tratamentul neasteptat care va fi folosit de luni in Germania. Prima tara din UE care a luat decizia asta

Playtech Playtech,
Tratamentul neasteptat care va fi folosit de luni in Germania. Prima tara din UE care a luat decizia asta

Fostul presedinte american Donald Trump a fost infectat cu coronavirus in octombrie 2020. Trump a sustinut ca a incercat anticorpi experimentali, care ar fi functionat ca un remediu magic impotriva virusului. in timp ce lumea isi batea joc de afirmatiile sale, unii au crezut ca ar putea fi posibil. Acum, Germania a devenit prima tara . continuă pe Playtech

Germania, prima tara din UE care va folosi tratamentul experimental anti-COVID administrat lui Donald Trump

Germania va deveni prima tara din Uniunea Europeana care va folosi acelasi tratament experimental anti-COVID administrat fostului presedinte american Donald Trump, a anuntat ministrul Sanatatii, Jens Spahn.

Germania, prima tara din UE care incepe sa foloseasca tratamentul experimental cu anticorpi primit de Donald Trump pentru COVID-19

Germania va deveni prima tara din Uniunea Europeana care va incepe sa foloseasca acelasi tratament experimental cu anticorpi pe care l-a primit fostul presedinte american Donald Trump pentru Covid-19, a anuntat ministrul Sanatatii, Jens Spahn, citeaza The Guardian.

Compania Pfizer, lovitura dura pentru Romania. Ce se intampla cu vaccinurile care urmau sa soseasca in tara

Veste proasta pentru Romania, dar si alte state din Europa. Compania Pfizer va trimite doar jumatate din dozele pe care trebuia sa le trimita saptamana aceasta, ceea ce inseamna ca vaccinarea va fi afectata de lipsa dozelor de vaccin. Romania, afectata de decizia companiei Pfizer Secretarul de stat din Ministerul Sanatatii, Andrei Baciu, a anuntat .

ştiri de la Playtech

actualitate, 11:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2134 seconds )