Libnet.ro
UNICEF

20:01

Travaliul ducesei de Cambridge ar putea fi indus. Care este motivul

România Liberă România Liberă,
Travaliul ducesei de Cambridge ar putea fi indus. Care este motivul

Travaliul ducesei de Cambridge, sotia printului William, ar putea fi indus, pentru ca au trecut deja patru zile de la data la care trebuia sa nasca. continuă pe România Liberă

Panica in Marea Britanie. Nasterea celui de-al doilea copil al printului William, in pericol. Care este motivul

O unitate din spitalul in care urmeaza sa nasca ducesa de Cambridge, sotia printului William al Marii Britanii, a fost inchisa in weekend din cauza descoperirii unei bacterii periculoase.

Adrian Nastase cearta PSD-ul. Care este motivul

Adrian Nastase a scris un mesaj pe blogul lui cu ocazia implinirii a 10 ani de la semnarea Tratatului de aderare a Romaniei si Bulgariei la Uniunea Europeana in care a certat PSD-ul pentru ca nu a mentionat ca negocierile pentru aderare au fost finalizate de catre guvernul condus de el.

Tatal lui Amy Winehouse condamna noul documentar despre artista. Care este motivul

Tatal interpretei si compozitoarei Amy Winehouse, Mitch, planuieste sa ii dea in judecata pe producatorii noului documentar despre regretata artista, pentru ca nu ii place felul in care i-au prezentat familia.

Armata israeliana a ucis patru barbati. Care este motivul

Fortele de Aparare din Israel IDF) au ucis, duminica seara, patru barbati care au trecut granita dintre Siria si Israel, pentru plasa explozivi in apropiere de orasul Majdal Shams, relateaza Jerusalem Post, conform Mediafax.

Peste 3.000 de bebelusi din Vaslui nu au fost imunizati impotriva unor boli grave. Care este motivul

Peste 3. 000 de bebelusi din judetul Vaslui, cu varste cuprinse intre doua luni si un an, nu au fost imunizati impotriva unor boli precum poliomielita, hepatita de tip B sau tetanosul, din cauza crizei de vaccin cu care se confrunta de cateva luni autoritatile sanitare.

Proteste in orasul american Baltimore. Care este motivul

Noi proteste violente au avut loc, in cursul noptii de joi spre vineri, in orasul american Baltimore, dupa moartea unui afroamerican care ar fi suferit un traumatism provocat de politie, informeaza CNN, conform Mediafax.

Critici la adresa familiei regale din Arabia Saudita. Care este motivul

Un membru al familiei regale din Arabia Saudita a fost criticat, dupa ce le-a promis autoturisme de lux pilotilor avioanelor de vanatoare care bombardeaza pozitii ale insurgentilor din Yemen, informeaza BBC News online, conform Mediafax.

Mircea Basescu, audiat astazi in dosarul in care este acuzat de trafic de influenta

Mircea Basescu va fi audiat astazi in dosarul in care este acuzat de trafic de influenta. in fata magistratilor va ajunge astazi si Izaura Anghel, fiica lui Bercea Mondial, care va fi audiata ca martor.

AdePlast: Riscam sa ajungem ca Ungaria, care este la un pas de amenzi usturatoare din cauza intarzierii reabilitarii termice

Romania risca sa ajunga si chiar sa depaseasca performanta negativa inregistrata de vecinii ungari, tara care este foarte aproape de a primi penalitati usturatoare de sute de mii de euro, din cauza intarzierii procesului de reabilitare termica a.

MAE a identificat alti sase cetateni romani in Nepal. Care este starea lor

Ministerul Afacerilor Externe MAE) a identificat alti sase cetateni romani aflati in Nepal care sunt in siguranta, informeaza diplomatia romana,informeaza AGERPRES. Pe parcursul zilei de 27 aprilie.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 20:01

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2466 seconds )