Libnet.ro
UNICEF

23:30

Ce trebuie sa faca magazinele online pentru mai multi cumparatori din generatia Millennials

Hotnews Hotnews,
 Ce trebuie sa faca magazinele online pentru mai multi cumparatori din generatia Millennials

Generatia Millennials este cea care, in prezent, are cea mai mare putere de cumparare dintre toate generatiile, cheltuieste cel mai mult si va avea un impact economic major in industriile de retail, banking, telecom, asigurari, sanatate, media etc. Ce trebuie sa faca afacerile pentru a atrage cat mai multi cumparatori din aceasta generatie. continuă pe Hotnews

Cum atragi mai multi clienti cu ajutorul continutului video in online si care sunt costurile

Aparitia reclamelor TV a schimbat industria de marketing si publicitate, impactul adus de acestea in randul consumatorilor fiind semnificativ mai mare decat orice panou publicitar. Marele dezavantaj al acestei forme de promovare a fost si este costul, bariera de intrare pe TV fiind foarte ridicata, mai ales in ultimele doua decenii cand unele reclame au ajuns sa coste enorm. Noua era a internetului, marcata de platformele video si de retelele de socializare au redus considerabil aceasta bariera. in prezent, majoritatea publicului, in special cel tanar, petrece mult mai mult timp pe internet decat in fata televizorului.

Corporate Report: American, Delta si United Airlines l-au rugat pe presedintele Trump sa faca un lucru important pentru ele; Philip Morris trebuie sa elimine fumatul pentru ca sa supravietuiasca

In tara liberei concurente, marile companii aeriene il roaga pe presedintele Trump sa sufoce concurenta * Temuta Food and Drug Administration din SUA nu are inca incredere in alternativele fara fum la tigari * Cele mai scumpe tweeturi ii apartin lui Musk: de la 20. 000 de dolari bucata * Americanii fac parteneriat public-privat pentru calatorii pe Luna, in timp ce altii nu reusesc pentru Brasov.

S-A DECIS: Ei sunt romanii care vor primi mai multi bani la pensii! Vezi daca si tu esti pe lista!

Pensiile fostilor angajati ai Ministerului de Interne sunt mai mari decat ale celor care au fost angajati ai Ministerului Apararii, potrivit datelor Caselor Sectoriale ale celor doua institutii.

Aceasta boala cauzata de paine afecteaza tot mai multi romani. Mergeti imediat la medic daca aveti simptomele astea

Tot mai multe persoane sunt diagnosticate la ora actuala cu intoleranta la gluten, numita si boala celiaca. Se estimeaza ca aceasta afecteaza o persoana din 200, la nivel mondial. in cazul acestor pacienti,.

ştiri din Economie

ştiri de la Hotnews

actualitate, 23:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2236 seconds )