Libnet.ro
UNICEF

07:30

Ce trebuie sa faca toti bolnavii COVID dupa trei luni de la vindecare. Dr. Radu Tincu: E obligatoriu!

Antena3 Antena3,
Ce trebuie sa faca toti bolnavii COVID dupa trei luni de la vindecare. Dr. Radu Tincu: E obligatoriu!

Medicul Radu Tincu, specialist ATI la Spitalul Floreasca, aflat in prima linie in lupta cu coronavirusul, atrage atentia ca virusul poate produce niste anomalii serioase la nivelul plamanilor, astfel ca, dupa vindecare, fiecare bolnav trebuie sa mai faca unele investigatii medicale. continuă pe Antena3

Prima de joc oferita de suporteri jucatorilor de la Dinamo. Contra: E ceva dupa trei luni

Cosmin Contra, inca antrenor la Dinamo, a povestit ca jucatorii au primit o suma de bani din partea suporterilor dupa calificarea in optimile Cupei Romaniei.

Studiu: COVID-19 poate cauza anomalii la nivelul plamanilor detectabile dupa mai mult de trei luni de la infectare

Boala Covid-19 poate cauza anomalii la nivelul plamanilor ce pot fi detectate si dupa mai mult de trei luni de cand pacientul a fost infectat, arata rezultatele unui studiu Oxford University, potrivit BBC.

CORONAVIRUS |Studiu: Covid-19 poate cauza anomalii la nivelul plamanilor detectabile dupa mai mult de trei luni de cand pacientul a fost infectat

Coronavirusul poate cauza anomalii la nivelul plamanilor ce pot fi detectate si dupa mai mult de trei luni de cand pacientul a fost testat pozitiv, potrivit unui studiu Oxford University. Pentru cercetarea.

Membrii OPEC au ajuns la un consens pentru prelungirea cu trei luni a restrictiilor de productie a petrolului

Membrii OPEC au ajuns luni la un consens larg asupra necesitatii de prelungire a masurilor actuale de reducere a productiei, cu trei luni incepand din ianuarie, daca aliatii lor din cadrul grupului OPEC+ vor sustine decizia.

Membrii OPEC au ajuns la un consens pentru prelungirea cu trei luni a restrictiilor de productie a petrolului, incepand din ianuarie

Membrii OPEC au ajuns luni la un consens larg asupra necesitatii de prelungire a masurilor actuale de reducere a productiei, cu trei luni incepand din ianuarie, daca aliatii lor din cadrul grupului OPEC+ vor sustine decizia, au declarat ministri si delegati citati de Reuters.

Vaccinul Moderna confera cel putin trei luni de imunitate (studiu)

Vaccinul Moderna impotriva Covid-19 a produs anticorpi care au persistat la 90 de zile dupa vaccinare,potrivit unui studiu publicat joi in New England Journal of Medicine si citat de AFP. Durata protectiei este, fara indoiala, mai lunga, dar acestea sunt primele date pe o perioada de cateva luni, validate independent de o revista stiintifica.

LUDOVIC ORBAN: Dupa trei ani, am reusit sa impiedicam PSD sa faca rau Romaniei si romanilor

Presedintele PNL, premierul Ludovic Orban, a declarat, astazi, ca in urma cu patru ani PSD aproape a reusit sa captureze Romania , din cauza faptului ca multi au crezut ca nu e important sa vina la vot, iar presedintele Klaus Iohannis, PNL si fortele democratice au reusit sa impiedice acest partid sa faca rau romanilor.

Bitcoinul a atins o valoare istorica, dupa trei ani de scadere. Criptomoneda valoreaza aproape 20,000 de dolari

Monda virtuala Bitcoin a atins o valoare record, luni. Criptomoneda a crescut cu 9%, ajungand la un maxim istoric de 19. 860 dolari,depasind astfel vechiul record, de 19. 783 dolari, atins indecembrie.

ştiri de la Antena3

actualitate, 07:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2156 seconds )