Libnet.ro
UNICEF

10:16

Ce trebuie sa faci ca sa nu iei teapa de Black Friday

Adevărul Adevărul,
Ce trebuie sa faci ca sa nu iei teapa de Black Friday

Luna noiembrie este luna in care cea mai mare parte a comerciantilor lanseaza campania Black Friday, in care, teoretic, ar trebui sa opereze reduceri substantiale ale preturilor. continuă pe Adevărul

5 telefoane cu pret mai mic la eMAG: ce poti lua inainte de Black Friday

Pe 15 noiembrie, daca ai bani, poti sa te bagi la reduceri de Black Friday. Pana atunci, eMAG are ceva telefoane la reducere. Am ales cateva modele sa vezi daca-ti pica ceva bine. E foarte.

Reducerile eMAG inainte de Halloween sunt ca de Black Friday

EMAG va avea Black Friday pe 15 noiembrie, dar pana atunci are o campanie cu preturi mici pe care probabil le vei vedea si peste doua saptamani. Partea mai buna e ca poti lua acum.

BLACK FRIDAY 2019. Cum sa te feresti de tepe

Este greu de spus cat de oneste sunt preturile practicate de comercianti in timpul promotiei Black Friday, iar consumatorii trebuie sa fie foarte atenti. Iata cele.

De Black Friday, o banca ofera finantare pentru masini electrice cu dobanda 0%

Banca Transilvania ofera in leasing, in perioada de Black Friday, pe 15 noiembrie, 50 de masini electrice cu dobanda de 0% si comision lunar de gestiune zero.

Reduceri ca de Black Friday la aspiratoare, de la eMAG

Daca sunteti in cautarea unui aspirator, in aceasta perioada aveti cateva oferte pe care trebuie sa le studiati la cel mai mare magazin online. Iata cateva dintre cele mai tari reduceri eMAG aspiratoare ca de Black Friday 2019.

Romanii vor cumpara de 1,2 miliarde de lei, de Black Friday

Romanii vor face cumparaturi cu ocazia Black Friday 2019 in valoare de 1,2 miliarde de lei, in crest.

Black Friday 2019. Estimare: Romanii vor cumpara online in valoare de 1,2 miliarde de lei

Black Friday isi va continua trendul ascendent, iar editia de anul acesta va aduce o crestere cu 25% a valorii tranzactiilor online comparativ cu anul trecut, ajungand la peste 360 milioane de lei. in acelasi timp, valoarea totala a cumparaturilor online, inclusiv achitate cu numerar la livrare, va inregistra o crestere similara, arata o estimare realizata de platforma de plati online PayU Romania.

eMAG reduceri. 3 frigidere sub 800 de lei inainte de Black Friday 2019

EMAG reduceri frigidere. Magazinul online emag. ro are reduceri in aceasta perioada de dinainte de Black Friday 2019 la o multime de electrocasnice, inclusiv la frigidere.

eMAG reduceri. 3 masini de spalat mai ieftine si cu 47%, inainte de Black Friday 2019

EMAG reduceri masini de spalat. Au mai ramas foarte putine zile pana la Black Friday 2019, insa magazinul online emag. ro are deja oferte excelente la electrocasnice.

eMAG reduceri. Sansa mare inainte de Black Friday 2019: TV cu diagonala 123 cm, sub 1.400 lei

EMAG reduceri televizoare. A mai ramas foarte putin timp pana la Black Friday 2019, insa magazinul online emag. ro are deja oferte incredibile la multe electronice si electrocasnice, inclusiv la televizoare care dispun de cea mai buna rezolutie de pe piata, cea 4K Ultra HD.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 10:16

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2519 seconds )