Libnet.ro
UNICEF

01:05

Ce nu trebuie sa mai mananci seara. Alimentele care trebuie evitate neaparat

Playtech Playtech,
Ce nu trebuie sa mai mananci seara. Alimentele care trebuie evitate neaparat

Sa te urci in pat la sfarsitul unei zile lungi si sa te indrepti spre tara viselor! Desi suna ideal, devine in curand un fenomen evaziv, chestia viselor! Ce putem face cu privire la epidemia de deficit de somn care ne loveste? Mancarea ar putea avea raspunsul? Ar putea mancarea sa ne afecteze somnul? Ramane . continuă pe Playtech

Alimentele care iti protejeaza plamanii de infectii si poluare. Ce trebuie sa consumi zilnic

Pentru a reduce riscul de boli pulmonare, este important sa renuntam la fumat si sa consumam alimente care au capacitatea de a-i curata. Problemele respiratorii cum sunt astmul, bronsita, pneumonia si fibroza chistica sunt doar cateva dintre bolile pe care trebuie sa le evitam. Curatarea pulmonara include, in primul rand, schimbari in dieta. Un regim .

Alimentele care nu se spala niciodata. Ce patesc daca intra in contact cu apa

Daca obisnuiesti sa cureti bine orice produs inainte de a-l pune in frigider sau a-l gati, este bine sa stii ca unele alimente nu se spala niciodata. Se pare ca acestea isi pierd o parte importanta din proprietati atunci cand intra in contact cu apa. Care sunt alimentele care nu trebuie spalate niciodata Desi cele .

Numarul deceselor de Covid-19 nu creste la fel de repede cum creste numarul noilor infectii. Asta nu inseamna ca virusul este mai putin letal, dar care sunt raspunsurile?

Europa se ineaca in al doilea val al pandemiei de coronavirus. Rata de infectare creste vertiginos pe continent. Guvernele impun noi carantine. Economiile se inchid din nou. Dar exista o licarire de speranta: Virusul, chiar daca ramane mortal, pare sa ucida mai putine persoane in medie, relateaza CNN.

Bistrita intra in scenariul rosu, dar scolile raman deschise: Mai putin cele pentru care s-a impus introducerea scenariilor rosii sau portocalii anterior

Comitetul Judetean pentru Situatii de Urgenta Bistrita-Nasaud a adoptat mai multe restrictii pentru municipiul Bistrita, unde incidenta cumulata a imbolnavirilor a depasit pragul de 3 la mia de locuitori,.

Istoric: Epidemia de coronavirus poate declansa cel mai diabolic sistem totalitar care a existat vreodata. Yuval Noah Harari, despre capcanele credintei in liberul arbitru

Istoricul israelian Yuval Noah Harari a sustinut, intr-un interviu pentru El Confidencial, ca epidemia de coronavirus, mai precis necesitatea de a limita raspandirea SARS-CoV-2, este folosita ca scuza pentru ca.

ştiri de la Playtech

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.225 seconds )