Libnet.ro
UNICEF

01:05

Ce nu trebuie sa mananci de Revelion. 7 superstitii pe care le au romanii

Playtech Playtech,
Ce nu trebuie sa mananci de Revelion. 7 superstitii pe care le au romanii

Noaptea de 31 decembrie are o semnificatie aparte, deoarece este o noapte speciala ce face trecerea dintre ani. Ea este noaptea asteptata de toata lumea si noaptea in care se sarbatoreste si se pun dorinte pentru noul an. Ce nu trebuie sa mananci de Revelion in plus, aceasta seara are si un intreg ritual culinar, . continuă pe Playtech

10 secrete despre Nicolae Ceausescu pe care romanii nu le stiu. Cati ani de inchisoare a facut

Nicolae Ceausescu ramane in istoria Romaniei drept unul din cei mai controversati lideri. Romanii care au trait pe pielea lor Revolutia si sentimentul de eliberare dupa anii de comunism isi aduc aminte cu teama de acele zile. 10 lucruri nestiut despre Nicolae Ceausescu 1. A absolvit doar primele patru clase si a inceput sa lucreze .

Secretul fripturii fragede si suculente. Greseala pe care romanii o fac, inainte sa o bage la cuptor

Friptura e unul din cele mai asteptate preparate de la masa de sarbatori. Indiferent daca alegi sau nu sa respecti traditiile si sa pui pe masa retetele romanesti ori cele din alte gastronomii, friptura isi faci oricum aparitia la felul al doilea. Ce greseala fac multi romani? Reteta pentru o friptura perfecta Friptura nu lipseste .

Cand se mananca banana, de fapt. Greseala fatala pe care romanii o fac cu acest fruct

Nutritionistii vorbesc destul de des de proprietatile bananelor. Bananele sunt fructe pe care le consumam zilnic, fie mai verzi, fie mai coapte. in timp ce unora le plac bananele verzi, altii adora banana coapta. Fiecare are proprietati curative, dar specialistii spun ca este mai buna, cu cat banana este mai coapta. Banana coapta si necoapta .

ştiri de la Playtech

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1972 seconds )