Libnet.ro
UNICEF

00:07

Te trec fiorii! Ce mesaj a aparut pe Internet dupa ce Emi Pian, liderul clanului Duduianu, a fost ucis cu sange rece

Antena3 Antena3,
Te trec fiorii! Ce mesaj a aparut pe Internet dupa ce Emi Pian, liderul clanului Duduianu, a fost ucis cu sange rece

Emi Pian, liderul clanului Duduianu din Capitala, a fost ucis de un rival noaptea trecuta, dupa un scandal care a pornit de la un joc de barbut. Interlopul a fost executat de un rival pe o strada din Bucuresti. continuă pe Antena3

Ultimul mesaj al interlopului ucis, Emi Pian: Intra lumea peste noi in casa, ne bate si ...

Temutul Emi Pian a fost executat in stil mafiot pe o strada din Sectorul 6. Faptasul ar fi membrul unui clan rival. Emi Pian era unul dintre cei mai temuti lideri interlopi din Capitala si avea 39 de ani. Acesta era cunoscut pentru santaj, camata, proxenetism si trafic de droguri.

EXCLUSIV VIDEO Ce mesaj a aparut pe gardul casei lui Emi Pian. Ce se intampla acum la palatul de langa Penitenciarul Rahova

Clanul Duduianu trece prin momente grele dupa ce un membru important a decedat tragic. Emi Pian, fiul lui Nicolae Duduianu, a fost injunghiat in timpul unui joc de barbut, in noaptea de luni spre marti. Astfel, la casa lui Emi Pian sunt asteptati multi oameni din lumea interlopa pentru a prezenta condoleante si pentru a .

Ce secret incredibil a avut Emi Pian. A facut anuntul fix inainte sa moara

Emi Pian a avut un secret teribil. Interlopul a facut anuntul chiar inainte sa moara. Decesul lui Emi Pian, seful clanului Duduianu din Bucuresti, a fost declarat dupa ce un clan rival s-a napustit asupra lui dupa un joc de barbut. Secretul incredibil al lui Emi Pian. A facut anuntul inainte sa decedeze Interlopul Emi .

A murit si tatal lui Emi Pian. Ce s-a intamplat, dupa crima de azi-noapte

Inca o tragedie s-ar fi abatut asupra familiei Duduianu dupa ce Emi Pian a murit injunghiat in timpul unui joc de barbut. Tatal lui Emi, Nicolae Duduianu, aflat in penitenciar, ar fi murit cand a aflat ca fiul sau a fost ucis. Barbatul ar fi facut infarct. A murit tatal lui Emi Pian. Ce s-a .

Florin Salam, piesa dupa moartea lui Emi Pian. Dedicatia a strans un numar record de vizualizari

Florin Salam a lansat o melodie dedicata mortii lui Emi Pian. Melodia este una de jale si se numeste Intru tanar in pamant. Dedicatia muzicala, care a fost postata pe Youtube, a strans un numar record de vizualizari. Florin Salam, piesa dupa uciderea lui Emi Pian. Dedicatia, numar record de vizualizari Manelistul Florin Salam a .

Cine era Emi Pian, interlopul omorat aseara. Cum a devenit foarte cunoscut

In noaptea de 3 spre 4 august, liderul clanului Duduianu a fost ucis in urma unei incaierari cu membrul unui alt clan, dupa o partida de barbut esuata. Emi Pian avea 39 de ani si era recunoscut ca fiind unul din cei mai violenti si influenti interlopi din Bucuresti. Cine era Emi Pian, interlopul omorat .

Razboi intre interlopi dupa moartea lui Emi Pian. Ce s-a intamplat, de fapt, si ce legatura este cu incendiul din Chitila

Nimic nu ramane neplatit in lumea asta, nimic nu ramane nepedepsit spune o vorba, si asa s-a si intamplat dupa crima ce a avut loc azi noapte, in Sectorul 6 al Capitalei. Cineva vrea sa-i faca dreptate lui Emi Pian, unul dintre cei mai periculosi interlopi din Romania. Care este legatura cu incendiul din Chitila, .

L-au gasit pe criminalul lui Emi Pian. Ce se intampla acum. Detalii de ultima ora

Clanul lui Emi Duduianu, interopul mort la o partida de barbut, este in alerta dupa anuntul potrivit caruia cel care l-ar fi injunghiat a fost dus la audieri la Serviciul Omoruri din cadrul Politiei Capitalei. L-au gasit pe asasinul lui Emi Pian. Ce se intampla acum cu el. Ultimele detalii Suspectul de crima ar fiCiprian .

Pistoale, sabii, cutite si bate de baseball gasite in timpul raziilor din Bucuresti, dupa moartea lui Emi Pian

Aproximativ 100 de politisti si jandarmi au efectuat, in aceasta noapte, razii in mai multe zone din Bucuresti pentru a preintampina anumite scandaluri ce ar fi putut izbucni dupa ce interlopul Emi Pian, liderul clanului Duduianu, a fost omorat de un rival.

Politia Capitalei, declaratii de ultima ora dupa moartea interlopului Emi Pian

Politia Capitalei a organizat marti seara o conferinta de presa in urma incidentelor dintre clanuri, ce au avut loc in aceasta dimineata, in Capitala, in urma carora Emi Pian, unul dintre cei mai temuti interlopi din Romania, a fost injunghiat.

ştiri de la Antena3

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2186 seconds )