Libnet.ro
UNICEF

10:45

Au trecut doar 4 zile de la nunta si.. SURPRIZA: Fiica lui Gigi Becali si-a facut bagajele si A PLECAT de acasa

B1 B1,
Au trecut doar 4 zile de la nunta si.. SURPRIZA: Fiica lui Gigi Becali si-a facut bagajele si A PLECAT de acasa

La patru zile de la nunta,Theodora, una dintre fiicele lui Gigi Becali,si sotul ei, Mihai Mincu, au fost surprinsi la cumparaturi. Cei doi au luat un troller de la o marca extrem de scumpa, ceea ce ar. continuă pe B1

Decizia pe care au luat-o fiica lui Gigi Becali si sotul ei, dupa nunta. Patronul FCSB va fi foarte dezamagit

La doar cateva zile de la nunta anului, Teodora si sotul sau au preferat sa ia cu asalt magazinele de lux din Bucuresti, in loc sa se bucure de clipe de neuitat in luna de miere. De asemenea, lucrul cu care a mai surprins zilele acestea cuplul a fost decizia de moment pe care au .

Cati bani a strans la nunta fiica lui Gigi Becali. Teodora si Mihai Mincu isi pot cumpara 15 apartamente din dar

Sambata, 12 octombrie, Teodora, fiica cea mare a lui Gigi Becali, s-a maritat cu Mihai Mincu. Invitatii au petrecut pana in zori, patronul FCSB a dansat ca in zilele bune, a plans de emotie la discursul fiicei si a impartit bani ospatarilor. Acum, evenimentul a ramas doar o amintire frumoasa, dar si unul in urma .

Cati bani au dat Ioan si Victor Becali, Teia Sponte si Vasile Geambazi la nunta Teodorei. Apropiatii lui Gigi nu s-au lasat mai prejos

A fost sarbatoare mare in familia Becali, sambata, pe 12 octombrie, cand fiica latifundiarului s-a maritat cu Mihai Mincu. Imediat dupa evenimentul care a fost organizat in stil grandios, la Palatul Snagov, s-a aflat si cati bani a strans Teodora la nunta. A primit sume impresionate in plic si din partea unchilor sai. Cati bani .

inca o nunta in familia lui Gigi Becali. Patronul FCSB, in culmea fericirii, dupa ce a cerut-o chiar la nunta Teodorei

Gigi Becali o tine numai intr-o petrecere, caci se anunta inca o nunta. Patronul FCSB este in culmea fericirii, dupa ce a cerut-o chiar la nunta Teodorei. inca o nunta in familia patronului FCSB, Gigi Becali Teodora, fiica cea mare dintre cele 3 ale lui Gigi Becali, s-a maritat cu alesul ei, tanarul afacerist Mihai .

ştiri din Monden

ştiri de la B1

actualitate, 10:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2508 seconds )