Libnet.ro
UNICEF

17:00

Au trecut trei ani de la tragedia din Colectiv, dar parlamentarii nu stiu ce se comemoreaza pe 30 octombrie: Sa fie ziua sotiei?

Antena3 Antena3,
Au trecut trei ani de la tragedia din Colectiv, dar parlamentarii nu stiu ce se comemoreaza pe 30 octombrie: Sa fie ziua sotiei?

Parlamentarii romani habar nu au ce se comemoreaza pe 30 octombrie, desi au trecut trei ani de la tragedia din Colectiv. Multi dintre ei, au legat data de propria persoana, asa ca pentru unii a fost o zi. continuă pe Antena3

La trei ani de la tragedia din Colectiv, Romnia nu mai are banca de piele

La trei ani de la tragedia din Colectiv, Romania nu mai are banca de piele. Dupa 22 de ani de existenta, autoritatile au inchis singurul loc unde se depozita si conserva pansamentul biologic pentru marii arsi, transmite Digi 24. Banca a fost vitala in primele zile de la Colectiv pentru tratarea victimelor.

Trei ani de la tragedia din Colectiv. Marsul Chitarelor, organizat marti seara in Bucuresti, pentru comemorarea celor 65 de victime

In Bucuresti, marti seara, cand se implinesc trei ani de la tragedia din clubul Colectiv, este organizat un eveniment in memoria victimelor care si-au pierdut viata in incendiul de pe 30 octombrie 2015. Marsul Chitarelor, asa cum a fost denumit evenimentul,va incepe de la ora 19. 00, in Piata Unirii, de unde participantii vor pleca apoi intr-un mars spre clubul Colectiv.

Klaus Iohannis marcheaza cei trei ani de la tragedia din Colectiv. Gestul facut de presedinte (FOTO,VIDEO)

Klaus Iohannis a mers, martila 10:30, la Colectiv unde adepuso coroana de flori in memoria victimelor de la Colectiv, marcand, astfel, cei trei ani de la.

Trei ani de la tragedia din Colectiv. Victimele incendiului, comemorate in centrul orasului

Victimele tragediei din Colectiv vor fi comemorate in centrul municipiului, in cadrul unei actiuni ce va avea loc marti, 30 octombrie, la trei ani de la incendiul care curmat 65 de vieti.

Mii de oameni, la Marsul Chitarelor pentru a comemora trei ani de la tragedia din Colectiv (VIDEO)

Cateva mii de oameni participa la Marsul Chitarelor, evenimentul prin care se comemoreaza trei ani de la tragedia in care si-au pierdut viata 65 de persoane. Oamenii au venit cu flori albe, lumanari,.

Mars in Capitala, la trei ani de la tragedia din Colectiv. Mii de persoane au adus un omagiu victimelor

Cateva mii de persoane au participat marti seara, in centrul Capitalei, la un mars in memoria victimelor incendiului de la Colectiv. Evenimentul a inceput in Piata Unirii, unde parinti si rude ale celor.

Subiectele zilei: Profesorii romni emigranti n ce tari s-au dus sa predea; Trei ani de la incendiul din Colectiv: Jur sa spun adevarul, asa sa-mi ajute Dumnezeu;Cum suna imnul dedicat Centenarului. Patriotic sau penibil?

Violentele din scolile bucurestene s-au dublat de la un an la altul. 1200 elevi si patru profesori sanctionati. Potrivit celui mai nou raport al Inspectoratului Scolar. Batranii Romaniei, abandonati. Cazul Niculinei din Teleorman: la 81 de ani traieste singura cu un ajutor 120 lei. Desi obisnuim sa spunem cine nu are batrani, sa-si cumpere, in realitate.

Trei ani de la Colectiv: mii de oameni au iesit in strada pentru a ne aduce aminte

In ziua in care se comemoreaza trei ani de la tragedia din Colectiv, cateva mii de bucuresteni au iesit in strada intr-un mars menit sa ne aduca aminte de situatia din tara noastra si de evenimentele care au dus la decesul a 64 de persoane. Evenimentul din Colectiv de acum trei ani va ramane pentru [] .

Liviu Dragnea, despre tragedia din Colectiv: Ceva i-a ucis. Nu stiu daca a fost un accident

Presedintele PSD, Liviu Dragnea, a transmis un mesaj, la trei ani de latragedia din Colectiv. Dragnea spune cainnoaptea de 30 octombrie 2015 a fost ceva care i-a ucis pe cei 65 de.

Tariceanu, la trei ani de la Colectiv: Ne-a oferit un semnal clar in ceea ce inseamna masurile de interventie

Presedintele Senatului, Calin Popescu Tariceanu, a declarat marti, la treiani de la tragedia din Colectiv, ca acel eveniment a fost un semnal clar in ceea ce inseamna masurile de.

ştiri de la Antena3

actualitate, 17:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2017 seconds )