Libnet.ro
UNICEF

09:15

Trei actionari majori ai Microsoft cer demisia lui Bill Gates din functia de presedinte

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
Trei actionari majori ai Microsoft cer demisia lui Bill Gates din functia de presedinte

Trei actionari mari ai Microsoft cer demisia lui Bill Gates din functia de presedinte, au declarat surse apropiate situatiei pentru Reuters, preluata de CNBC, cofondatorul companiei fiind contestat de investitori importanti pentru prima data in istoria. continuă pe Wall-Street Ro

Trei actionari importanti ai Microsoft cer demisia lui Bill Gates din functia de presedinte.

Trei actionari mari ai Microsoft cer demisia lui Bill Gates din functia de presedinte, au declarat surse apropiate situatiei pentru Reuters. Cofondatorul companiei este contestat de investitori importanti pentru prima data in istoria de 38 de ani a producatorului de software, transmite Mediafax. Strategia CEO-ului Steve Ballmer, un alt veteran la Microsoft, a fost atacata continuu in ultimii ani de actionari, nemultumiti de performantele companiei si de stagnarea pretului actiunilor. Gates .

Trei investitori ai Microsoft cer demisia lui Gates din fuctia de presedinte

Trei investitori ai producatorului de software Microsoft solicita demisia lui Bill Gates, confondatorul companiei, din functia de presedinte, deoarece sunt ingrijorati ca prezenta acestuia blocheaza efectiv adoptarea unor noi strategii, informeaza Reuters.

Trei investitori de top ai Microsoft cer ca Bill Gates sa plece din companie

Trei dintre cei mai mari 20 de actionari ai Microsoft ii cer fondatorului Bill Gates sa se retraga si din functia de sef al board-ului companiei, spun surse citate de Reuters. CEO-ul Steve Ballmer a fost intens criticat pentru lipsa de inovatie a Microsoft in ultimul deceniu, insa acum este prima data cand si Bill Gates este luat in colimator. Gates si-a incetat in 2008 activitatea de zi cu zi in companie, dedicandu-se fundatiei de caritate pe care o are cu sotia Melinda.

actualitate, 09:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1983 seconds )