Libnet.ro
UNICEF

12:30

Trei actrite, arestate in timpul protestelor fata de schimbarile climatice. Jane Fonda, la 81 de ani, a ajuns dupa gratii a patra oara (VIDEO)

B1 B1,
Trei actrite, arestate in timpul protestelor fata de schimbarile climatice. Jane Fonda, la 81 de ani, a ajuns dupa gratii a patra oara (VIDEO)

Actritele Rosanna Arquette, Catherine Keener si Jane Fonda au fost arestate vineri, in timpul protestului saptamanal fata de schimbarile climatice, chiar in cladirea de birouri a Senatului american. Este a. continuă pe B1

Actritele Jane Fonda, Rosanna Arquette si Catherine Keener, arestate la protestul fata de schimbarile climatice

Actritele Rosanna Arquette si Catherine Keener i s-au alaturat vineri lui Jane Fonda in cadrul protestelor saptamanale fata de schimbarile climatice si au fost arestate in interiorul cladirii de birouri a Senatului, la Washington, potrivit Variety.

VIDEO Jale printre pirande: inca trei persoane arestate si una retinuta in cazul crimei din Piata Constitutiei

Politia Capitalei anunta, joi, ca inca patru persoane au fost retinute in cazul crimei din Piata Constitutiei, de la sfarsitul lunii septembrie, trei dintre ele fiind plasate in arest preventiv. in cauza sunt in spatele gratiilor in total 11 persoane.

ştiri din Monden

ştiri de la B1

actualitate, 12:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2416 seconds )