Libnet.ro
UNICEF

16:16

Trei adolescenti au golit cardul unui barbat care a uitat portofelul in masina. Hotii au fost prinsi

Adevărul Adevărul,
Trei adolescenti au golit cardul unui barbat care a uitat portofelul in masina. Hotii au fost prinsi

Trei adolescenti au golit cardul unui barbat care a uitat portmoneul in autoturism. Acestia au fost prinsi la scurt timp. continuă pe Adevărul

ALEGERI PREZIDENTIALE 2019. Dosar penal pentru un barbat care a votat fara drept

Un barbat care a renuntat la cetatenia romana s-a ales cu dosar penal pentru ca a votat fara sa aiba acest drept, a informat, duminica, purtatorul de cuvant al IPJ Maramures, Florina Metes. La.

Condamnarea la moarte care a pus SUA pe jar: celebritati si politicieni cer oprirea executiei unui barbat

Din ce in ce mai multe persoane, inclusiv celebritati, clerici si parlamentari, incearca sa opreasca executia americanului Rodney Reed, care ar trebui sa aiba loc in mai putin de doua saptamani.

Ordin de protectie provizoriu, emis pe numele unui barbat violent

De la un scandal in familie produs in localitatea ialomiteana Scanteia, un brailean s-a ales cu dosar penal. Pe numele sau a fost emis si un ordin de protectie provizoriu deoarece si-a lovit sotia, dar si pe barbatul care aceasta se refugiase.

in fiecare sambata, femeia ii livra pizza unui batran care traia intr-o rulota. intr-o zi, femeia a decis sa intre. A incremenit. S-a hotarat pe loc! (FOTO)

In fiecare sambata, femeia ii livra pizza unui batran care traia intr-o rulota. intr-o zi, femeia a decis sa intre. A incremenit. Nu a stat mult pe ganduri, asa ca s-a hotarat pe loc! Mai precis,.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 16:16

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2139 seconds )