Libnet.ro
UNICEF

16:30

Trei ani de inchisoare pentru buzoianul care a santajat o minora cu publicarea unor poze indecente

Adevărul Adevărul,
Trei ani de inchisoare pentru buzoianul care a santajat o minora cu publicarea unor poze indecente

Barbatul din Parscov, retinut in luna ianuarie pentru ca santaja o minora din Cozieni cu poze in care aparea in ipostaze intime, a fost condamnat la 3 ani de inchisoare si interzicerea unor drepturi civile. continuă pe Adevărul

Dan Voiculescu, la iesirea din Spitalul Universitar: Mi-au fost furati trei ani din viata / Nu exista niciun prejudiciu, decizia va fi demontata de justitie

Dan Voiculescu a plecat marti dupa-amiaza, in jurul orei 17:30, din Spitalul Universitar de Urgenta din capitala, unde fusese internat pentru ocluzie intestinala, afirmand ca a pierdut trei ani din viata pe care nu ii mai poate recupera nici daca va fi inchis Traian Basescu.

Trei noi cazuri de rujeola in judetul Vrancea. Copiii diagnosticati au intre sase luni si trei ani

Trei copii cu varste cuprinse intre sase luni si trei ani, care nu au fost vaccinati, au fost diagnosticati cu rujeola in judetul Vrancea, potrivit medicilor din cadrul Directiei de Sanatate Publica Vrancea, relateaza News. ro.

Destinul invatatorului condamnat la cinci ani de inchisoare pentru ca l-a ajutat cu alimente pe un luptator anticomunist

Alexandru Stoichitescu a fost unul dintre cei trei invatatori din comuna gorjeana Arcani care au sprijinit rezistenta anticomunista din munti, organizata de catre mai multi ofiteri ai armatei regale.

Destinul invatatorului condamnat la cinci ani de inchisoare pentru ca a ajutat cu alimente un luptator anticomunist

Alexandru Stoichitescu a fost unul dintre cei trei invatatori din comuna gorjeana Arcani care au sprijinit rezistenta anticomunista din munti, organizata de catre mai multi ofiteri ai armatei regale.

15 ani de inchisoare pentru sotul unei cunoscute vedete de televiziune (FOTO)

Ciprian Nistor, sotul cunoscute vedete mondene Laurette, a fost condamnat de judecatorii de la Curtea de Apel Bucuresi la 15 ani de inchisoare. Cei doi s-au casatorit abia in urma cu 5 luni,.

Vesti bune pentru bucurestenii care lucreaza in nordul Capitalei

Vesti bune pentru bucurestenii care lucreaza in nordul Capitalei! Metrorex a deschis statia de metrou Pipera, luni dimineata, cu o zi mai devreme decat se anuntase initial. Astfel, circulatia pe.

Un barbat risca sase ani de inchisoare, fiind acuzat ca a extorcat 10.000 de euro pentru urgentarea acordarii cetateniei romane

Un barbat din Stefan Voda risca pana la sase ani de inchisoare pentru trafic de influenta. Acesta ar fi extorcat 10. 000 de euro, sustinand ca poate influenta urgentarea acordarii cetateniei romane. Infractiunea a fost curmata, insa, de ofiterii DGT Sud a CNA si de procurorii anticoruptie, care l-au retinut in flagrant delict pe suspect.

Cristian Cioaca, aflat la inchisoare pentru uciderea Elodiei, a ramas fara apartament

Cristian Cioaca, politistul cunoscut ca cel care a omorat-o pe Elodia, a fost condamnat in anul 2014 la 16 ani si opt luni de inchisoare. Acesta a aflat recent ca se confrunta cu probleme.

VIDEO. Dan Voiculescu va fi eliberat din puscarie, dupa ce a executat numai o treime din pedeapsa primita in dosarul ICA: Cat de mult regreta Camelia Bogdan ca nu a putut sa imi dea 20 de ani. Aflam din gura lui Basescu de ce am pierdut eu trei ani din vi

Fondatorul Antena 3, Dan Voiculescu, va fi eliberat conditionat, dupa ce a efectuat trei ani din pedeapsa de 10, in dosarul ICA. Din cauza unor probleme de sanatate, el a fost internat la Spitalul Universitar. La externare, el a sustinut ca este nevinovat si ca a pierdut trei ani din viata.

UE va permite extinderea exporturilor in Ucraina in urmatorii trei ani

Ministrii de externe ai UE au aprobat azi masuri pentru a permite Ucrainei sa exporte mai multe produse industriale si agricole fara tarife catre bloc, ca recunoastere a reformelor intreprinse de Kiev si a economiei fragile a tarii, potrivit Voice of America.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 16:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2171 seconds )