Libnet.ro
UNICEF

07:00

Trei ani de puscarie daca razi de imnul chinez

România Liberă România Liberă,
Trei ani de puscarie daca razi de imnul chinez

O noua lege din China prevede ca lipsa de respect fata de imnul national poate fi pedepsita cu pana la trei ani de inchisoare, a anuntat sambata Xinhua, relateaza AFP si DPA, citate de Agerpres. continuă pe România Liberă

Soc in televiziune! O cunoscuta prezentatoare, condamnata la trei ani de inchisoare

Justitia egipteana a condamnat in aceasta saptamana la trei ani de inchisoare o prezentatoare de televiziune care a consacrat o emisiune dreptului femeilor de a deveni mame in afara.

Fostul deputat Alin Trasculescu, condamnat in martie 2016 la trei ani de inchisoare pentru fapte de coruptie, a fost eliberat conditionat

Fostul deputat Alin Trasculescu, condamnat in martie 2016 la trei ani de inchisoare pentru fapte de coruptie, a fost eliberat conditionat, miercuri, in baza unei decizii a magistratilor Tribunalului Vrancea, informeaza News. ro.

Gabriel Sandu, condamnat in dosarul Microsoft, cere sa fie eliberat conditionat: Ultimii trei ani au fost de mare chin

Fostul ministru Gabriel Sandu le-a cerut, miercuri, magistratilor de la Judecatoria Sectorului 4 sa-l elibereze conditionat din inchisoare, unde executa o pedeapsa in dosarul 'Microsoft', sustinand ca ultimii trei ani au fost de mare chin pentru el in penitenciar, potrivit Agerpres.

Indicele ROBOR a ajuns la cel mai inalt nivel din ultimii trei ani

Indicele ROBOR la trei luni, in functie de care se calculeaza costul creditelor in lei cu dobanda variabila, a crescut miercuri la 1,89%, de la 1,87%, cat a fost cotat marti.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 07:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2172 seconds )