Libnet.ro
UNICEF

05:15

Trei argeseni sunt suspecti de de encefalita West Nile. Unul este minor

Adevărul Adevărul,
Trei argeseni sunt suspecti de de encefalita West Nile. Unul este minor

Directia de Sanatate Publica Arges asteapta de la Institutul Cantacuzino din Capitala rezultatele analizelor de laborator pentru trei pacienti suspecti de encefalita meningita) West Nile. continuă pe Adevărul

nca 4 oameni au murit din cauza infectiei cu virusul West Nile, transmis de tntari. 21 de decese n total

4 noi decese cauzate de infectia cu virusul West Nile, transmis de tantari, s-au inregistrat in ultima saptamana in Romania, numarul total al deceselor urcand astfel la 21, toate de la inceputul lunii august incoace, anunta Ministerul Sanatatii. Numarul total al imbolnavirilor de meningite/meningo-encefalite cauzate de infectia cu virusul West Nile a ajuns la 196, cu 30 mai mult decat in urma cu o saptamana. Ministerul Sanatatii reaminteste autoritatilor administratiei publice locale sa intensifice masurile de dezinsectie in localitati, pentru a preveni raspandirea infectiei cu West Nile.

Aproape 200 de cazuri de infectii cu virusul West Nile

Aproape 200 de cazuri de meningite si meningo-encefalite provocate de infectia cu virusul West Nile au fost inregistrate din 2 mai pana in aceasta saptamana, informeaza Ministerul Sanatatii MS).

Bilantiul victimelor virusului West Nile in Romania. Anuntul Ministerului Sanatatii

Ministerul Sanatatii anunta ca pana in prezent, au fost inregistrate 196 de cazuri de meningite/meningo-encefalite cauzate de infectia cu virus West Nile si 21 de decese. in sezonul 2018, din data de 2.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 05:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2137 seconds )