Libnet.ro
UNICEF

01:06

Trei barbati aflati de o saptamana intr-un centru de carantina din Pitesti nu s-au mai suportat si s-au luat la bataie

Antena3 Antena3,
Trei barbati aflati de o saptamana intr-un centru de carantina din Pitesti nu s-au mai suportat si s-au luat la bataie

Trei barbati, aflati intr-un centru de carantina pentru coronavirus din Pitesti, nu s-au mai suportat dupa o saptamana de convietuire si s-au luat la bataie, fiind necesara interventia jandarmilor pentru a-i opri. continuă pe Antena3

Trei barbati aflati de o saptamana intr-un centru de carantina din Ploiesti nu s-au mai suportat si s-au luat la bataie

Trei barbati, aflati intr-un centru de carantina pentru coronavirus din Ploiesti, nu s-au mai suportat dupa o saptamana de convietuire si s-au luat la bataie, fiind necesara interventia jandarmilor pentru a-i opri.

Trei barbati aflati in carantina la Pitesti s-au luat la bataie. Venisera din Italia si s-au incaierat pe hol, desi nu puteau parasi camerele

In cursul serii de marti, 17 martie, jandarmii care asigurau paza, protectia si ordinea publica la Centrul de Carantina din Pitesti au fost solicitati de catre o persoana aflata in carantina sa intervina in interiorul centrului, deoarece trei barbati, veniti din Italia saptamana trecuta, se luasera la bataie pe hol, desi nu aveau voie sa iasa din camere.

CoVid-19. Bataie ca-n codru intr-un centru de carantina. Care a fost marul discordiei

Jandarmii care asigurau paza la Centrul de Carantina din Pitesti au fost solicitati, marti seara, de catre o persoana aflata in carantina, sa intervina, deoarece trei barbati veniti din Italia saptamana trecuta se luasera la bataie pe hol, desi nu aveau voie sa iasa din camere. Conflictul a inceput dupa ce un tanar a spus altor doi barbati sa dea muzica mai incet.

VIDEO Politia Locala a preluat 15 africani din Pasajul Obor din Capitala si i-a dus intr-un centru de carantina

Un numar de 15 persoane dintr-o tara din Africa de Sud au fost preluate de Politia Locala Sector 2, in noaptea de luni spre marti, si au fost duse intr-unul dintre centrele de carantina din Sectorul 1.

ştiri de la Antena3

actualitate, 01:06

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2014 seconds )