Libnet.ro
UNICEF

21:30

Trei bebelusi nascuti prematur la spitalul focar Suceava au fost trasferati la Bucuresti cu elicopterul

Hotnews Hotnews,
 Trei bebelusi nascuti prematur la spitalul focar Suceava au fost trasferati la Bucuresti cu elicopterul

Trei bebelusi nascuti prematur au fost transferati sambata, de la spitalul focar Suceava, la Bucuresti, cu doua elicoptere SMURD. Un al patrulea bebelus a fost dus de la Botosani in Capitala, din cauza ca are malformatii cardiace, transmite Mediafax. continuă pe Hotnews

Trei bebelusi nascuti prematur la spitalul focar Suceava au fost trasferati la Bucuresti cu elicopterul VIDEO

Pilotii Inspectoratului General de Aviatie al Ministerului Afacerilor Interne MAI) au fost solicitati sa intervina, sambata, pentru salvarea a patru bebelusi, care au fost adusi de la Suceava si Botosani la spitale din Bucuresti.

Al paisprezecelea deces in Romania din cauza coronavirusului - un barbat de 52 de ani internat la Spitalul Judetean Suceava, unde au murit alte 5 persoane

Al paisprezecelea deces in Romania din cauza coronavirusului a fost anuntat miercuri. Este vorba despre un barbat de 52 de ani internat la Spitalul Judetean Suceava, unde au murit alte 5 persoane, iar peste 100 de cadre medicale sunt infectatae cu COVID-19.

Nelu Tataru: 170 de cadre medicale si pacienti de la Spitalul Judetean Suceava au coronavirus incercam sa deschidem UPU cu medici din Iasi

Aproximativ 170 de cadre medicale si pacienti de la Spitalul Judetean Suceava sunt confirmati cu coronavirus, a declarat joi secretarul de stat Nelu Tataru, propus ministru al Sanatatii. El a spus ca se incearca deschiderea Unitatii de primiri Urgente a spitalului cu medici adusi de la Iasi, care sa trieze si sa trimita pacientii spre spitale din Falticeni, Radauti sau Iasi.

Nelu Tataru, noi precizari despre situatia de la Spitalul din Suceava: Sunt cazuri din ce in ce mai grave

Nelu Tataru, secretar de stat in Ministerul Sanatatii, a facut noi precizari cu privire la conditiile revoltatoare de la Spitalul Judetean Suceava, oras in care s-au inregistrat pana in acest moment sase decese provocate de coronavirus.

Un pacient de la Spitalul de Arsi Bucuresti, diagnosticat cu COVID-19. Barbatul de 43 de ani fusese adus de la Spitalul Judetean Suceava, unde nu a fost testat 31 de contacti, dintre care 28 de cadre medicale

Un pacient in varsta de 43 de ani, ce a fost adus in noaptea dintre 20 si 21 martie la Spitalul Clinic de Urgenta Chirurgie Plastica Reparatorie si Arsuri din Bucuresti, de la Spitalul Judetean Suceava, a.

Spitalul Judetean Suceava si Spitalul Militar Focsani, inchise pentru 48 de ore: mai multe cadre medicale au fost confirmate cu coronavirus

Ministerul Sanatatii a decis miercuri inchiderea pentru 48 de ore a Spitalului Judetean Suceava pentru dezinfectie si mutarea celor 124 de pacienti care se mai afla internati in unitatea spitaliceasca. Din cei 233 de medici ai unitatii sanitare, 34 sunt confirmati pozitiv la COVID 19. MApN a anuntat si inchiderea Spitalului Militar Focsani pentru 48 de ore dupa ce doua cadre medicale au fost testate pozitiv marti.

Asistenta de la Spitalul din Suceava, cu ochii in lacrimi: Ni se ascunde adevarul, au teste, dar ne vor la munca! Toti colegii vor sa vorbeasca, dar le e frica!

Zeci de asistente medicale de la Spitalul Judetean din Suceava au fost chemate sa fie testate pentru ca mai apoi sa li se spuna ca numai sunt teste. Cadrele medicale sunt revoltate si marturisesc ca sefii spitalului amana de fapt adevarul.

Nelu Tataru, noul ministru al Sanatatii: in Bucuresti vor fi testati pentru inceput 10.000 de oameni La Suceava a fost un conglomerat de nereguli

In Bucuresti vor fi testati pentru coronavirus, pentru inceput, 10. 000 de oameni in cadrul unui proiect pilot derulat impreuna cu Primaria Capitalei, pentru a avea o previziune si o evolutie a pandemiei la nivel de Bucuresti, a declarat astazi Nelu Tataru, la scurt timp dupa ce a fost numit ministrul Sanatatii, intr-un interviu acordat HotNews. ro. Echiparea spitalelor cu tot ce inseamna logistica, aparatura, ventilatoare si resursa umana, pentru a face fata pandemiei de coronavirus este prioritatea lui Nelu Tataru la inceputul mandatului, spune noul ministru al Sanatatii. El marturiseste ca a gasit la spitalul din Suceava, unde 170 de cadre medicale si pacienti s-au infectat cu coronavirus, un conglomerat de nereguli.

Nelu Tataru, despre haosul de la spitalul din Suceava: Am cerut suspendarea managerului!

Secretarul de stat in Ministerul Sanatatii, Nelu Tataru sustine ca a cerut suspendarea managerului de la Spitalul de Urgente din Suceava.

Spitalul Judetean Suceava se inchide incepand de astazi. Sunt infectati cu coronavirus 34 de medici si 49 de asistenti si infirmieri Masurile dispuse de autoritati

34 de medici si 49 de asistenti medicali si infirmieri de la Spitalul Judetean de Urgenta Suceava sunt infectati cu coronavirus, potrivit ultimelor informatii transmise miercuri dimineata de autoritati. Dupa prima zi de verificari, reprezentantii Ministerului Sanatatii au decis inchiderea Spitalului Judetean incepand de miercuri pentru 48 de ore, timp in care va fi facuta dezinfectie. Tot astazi va incepe transferarea catre alte unitati medicale a celor 124 de pacienti care se mai afla internati in spital. Dupa dezinfectie, spitalul va deveni unitate medicala in care vor fi tratate cazurile de COVID-19.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 21:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2058 seconds )